News

Cum a apărut îmbrăcat Klaus Iohannis la o acțiune de strângere a gunoaielor. Cât costă tricoul purtat de președinte

Klaus Iohannis a participat la o acțiune de strângere a gunoaielor. Cum a apărut îmbrăcat președintele.
09.06.2021 | 13:01
Cum a aparut imbracat Klaus Iohannis la o actiune de strangere a gunoaielor Cat costa tricoul purtat de presedinte
ADVERTISEMENT

Miercuri, președintele Klaus Iohannis a fost prezent pe râul Argeș, în județul Ilfov, unde a participat la o acțiune de strângere a gunoaielor în cadrul campaniei ”Let’s Do It, Romania!”

Cât costă tricoul purtat de președintele Klaus Iohannis la acțiunea de strângere a gunoaielor din Ilfov

La acest eveniment, șeful statului a adoptat o ținută în acord cu vremea caldă de afară. Iohannis a apărut îmbrăcat într-o pereche de blugi negri la care a asortat un tricou polo Ralph Lauren destul de elegant.

ADVERTISEMENT

Potrivit chiar site-ului oficial al producătorului, tricoul purtat de președintele Iohannis are un preț destul de piperat.

Acest model ajunge la 95 de dolari americani, adică undeva la 380 de lei, un preț destul de inaccesibil unui buzunar obișnuit.

ADVERTISEMENT
Cât costă tricoul purtat de președinte. Sursa foto: ralphlauren.com

La acțiunea de miercuri, președintele Klaus Iohannis a făcut și o declarație în fața presei. El a spus că nu este suficient să ne enervăm când vedem deșeuri aruncate la întâmplare.

”Am venit astăzi aici ca să adunăm gunoaie aruncate de concetățeni de ai noștri care încă nu au înțeles că natura nu este groapă de gunoi.

ADVERTISEMENT

Pe drumul încoace sunt peste tot gunoaie, moloz și cred că este momentul să o spunem foarte clar și apăsat: trebuie să acceptăm cu toții că marginea drumului nu este groapă de gunoi, albia râului nu este groapă de gunoi”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele a mai transmis că, dacă cineva care stă la oraș crede că nu are nicio legătură cu mediul, îl poate contrazice: ”Nu există viață sănătoasă fără un mediul sănătos”.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a mai declarat că nu este suficient să ne enervăm dacă vedem gunoaie. Acesta a făcut apel la autoritățile locale să susțină astfel de inițiative, iar profesorii să facă în școli muncă de conștientizare în școli.

Cum s-a îmbrăcat Klaus Iohannis la o acțiune de împădurire din martie

Nu a fost prima oară când Klaus Iohannis s-a afișat în haine elegante, ale unor producători extrem de cunoscuți.

În luna martie, când a fost prezent la o acțiune de împădurire la Dăbuleni, oficialul a adoptat o altă ținută impecabilă. Geaca și cizmele liderului de la Cotroceni s-au ridicat la o sumă totală de peste 600 de euro.

Președintele s-a prezentat în județul Dolj purtând în picioare o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle. Pe el, Iohannis a avut o geacă Spyder Cordin.

ADVERTISEMENT