Life

Cum a apărut îmbrăcată Raluca Turcan de “Vinerea Verde”. Dana Budeanu a dat-o de gol: “Pufoaică șmecheră de 1600 de euroi”

19.03.2021 | 15:30
Cum a aparut imbracata Raluca Turcan de Vinerea Verde Dana Budeanu a dato de gol Pufoaica smechera de 1600 de euroi
Cum a apărut îmbrăcată Raluca Turcan de "Vinerea Verde". Dana Budeanu a dat-o de gol: "Pufoaică șmecheră de 1600 de euroi" Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a dat-o de gol pe Raluca Turcan după ce a văzut ținuta cu care a apărut de „Vinerea Verde”, susținând că geaca pe care o poartă valorează în jur de 1.600 de euro. 

Creatoarea de modă și-a susținut argumentul și a distribuit o comparație între geaca ministrului Muncii și site-ul de unde ar fi achiziționat-o.

ADVERTISEMENT

După ce Marcel Ciolacu a intrat în vizorul presei din cauza mai multor bancnote de 100 și 200 de lei ieșind din buzunarul său în timpul unei declarații de presă, Dana Budeanu s-a amuzat pe seama Ralucăi Turcan în stilul ei caracteristic.

Dana Budeanu o face praf pe Raluca Turcan: „N-are bani Ciolacu de haina lu’ Turcan!”

Dana Budeanu a răbufnit la adresa Ralucăi Turcan după ce liberalii s-au amuzat pe seama banilor ieșiți din buzunarul lui Marcel Ciolacu în timpul unei declarații de presă. Creatoarea de modă a demonstrat că ministrul Muncii poartă o geacă în valoare de 1.600 de euro, cu care a venit de „Vinerea Verde”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Raluca Turcan a venit la serviciu cu metroul, după ce vinerea trecută s-a afișat cu un BMW electric împrumutat de la Ministerul Mediului.

„N-ARE BANI CIOLACU DE HAINA LU TURCAN!

Ieri, cu banii la piept, frumos cum se tin, nu ca #gii neterminați care-și îndeasă prin buzunarele de la pantalonii de costum cheile, măruntu și sandwich-ul de la mami, 

ADVERTISEMENT

Ciolacu s a facut ‘de râs’ că i s au vazut două sute de lei la piept, în timp ce, vorba lu caritabilu’ nominalizat la Oscar, Alex Dima, șefu PSD se luptă pentru săraci. Alături de nominalizatu’ la Oscar pentru făcut de râs România de fapt, alți postaci sclavi au sărit leșinați că haoleu au văzut un leu! Băi, nene, măcar dacă erau niște hârtii de cinci sute de euroi, așa după părerea mea s-a și făcut de râs, da’ mă rog!

Între timp, doamna Turcan, care se ocupă exclusiv cu tăiatu de cașcaval la toată lumea, cu pensiile și alea două hârtii de la pieptu lu Ciolacu, pe care o să vi le dea să mâncați toată luna, o arde cu o pensie specială (care nu s a anulat, dar vă explic pe aplicație) pe ea, să-i țină de cald!

ADVERTISEMENT
Raluca Turcan, geacă de 1.500 de euro
Raluca Turcan poartă o geacă de 1.500 de euro. Sursa foto: stiripesurse.ro

Șefa la haine puse ca la nebuni și la Hermesu de 15000 de euroi pe care tot Dănuța vi l-a semnalat la ședința din Modrogan a PNL, mulțumită selfiurilor lui Rares Ruj Roz, are o ‘pufoaică’ șmecheră de 1600 de euroi să-i țină șalele!

Problema e că lumea, care nu e pregătită, halește toate vrăjelile sărace ale unor neterminați sanchi progresiști, autori ai celui mai mare jaf din istorie, aflat în desfășurare!  Vă pupă, Dănuța”, a transmis Dana Budeanu, potrivit stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT