Life

Cum a apărut Loredana Groza pe o plajă din Grecia. Artista și-a surprins fanii: “Arăți de parcă ai avea 25 de ani”

Loredana Groza se află în vacanță în Grecia. Vedeta a postat mai multe imagini în costum de baie, iar fanii și-au spus imediat părerea. Iată ce i-au transmis aceștia!
20.06.2022 | 07:12
Cum a aparut Loredana Groza pe o plaja din Grecia Artista sia surprins fanii Arati de parca ai avea 25 de ani
Loredana Groza a postat imagini în costum de baie. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a petrecut mai multe zile în vacanță în Grecia. Artista și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu imaginile postate de acolo.

Cum a fost surprinsă Loredana Groza pe o plajă din Grecia

Aflată în vacanță în Grecia, cântăreața nu s-a ferit să publice imagini în diverse ipostaze din vacanță, inclusiv în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, de culoare cicolatie, și cu părul prins lejer, vedeta a mers la plajă în Grecia, acolo unde se află în vacanță de câteva zile.

Cântăreței nu i-au lipsit nici accesoriile, iar Loredana Groza a ales un ceas cu care să asorteze ținuta, dar și mai multe brățări și inele.

ADVERTISEMENT

„Beach Day. Loriland”, a fost descrierea pusă pe artistă la o imagine postată de rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Ce au spus fanii când au văzut imaginile postate de artistă: „Arăți de 25 de ani”

Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară, iar cineva chiar a spus că Loredana Groza arată de parcă ar avea 25 de ani!

ADVERTISEMENT

„Eșți grozavă Loredana, arăți super, de parcă ai avea 25-30 de ani. Felicitări!”, a scris fanul la postarea vedetei de pe rețelele de socializare.

Altă persoană chiar a spus că vedeta arată mai bine la 52 de ani față de tinerețea ei: „Arăți mai bine acum față de cum arătai în tinerețe”.

ADVERTISEMENT

De altfel, alți urmăritori ai artistei au apreciat munca pe care o depune aceasta pentru a arăta bine.

„Arăți foarte bine. Bravo ție, mi se pare important să recunoaștem când cineva muncește așa mult să se mențină în formă”, a apreciat un fan.

„Wow, ce frumusețe sexi”, a mai scris un alt fan.

În vârstă de 52 de ani, Loredana Groza a fost criticată în ultima vreme pentru fotografiile postate, ba pentru că ar edita pozele exagerat, ori fiindcă ar fi suferit multe intervenții estetice.

Totuși, Loredana Groza a spus că nu a suferit nicio operație estetică și, la cei 52 de ani ai săi, arată așa bine pentru că are mare grijă de corpul ei.

ADVERTISEMENT