Life

Cum a apărut Marina Voica în emisiunea lui Cătălin Măruță și ce a deranjat-o: „M-ai ținut până acuma”

Marina Voica a avut o apariție în emisiunea lui Cătălin Măruță, în care și-a prezentat grădina. Celebra artistă l-a tras la răspundere pe moderatorul de la Pro TV.
13.05.2022 | 19:05
Cum a aparut Marina Voica in emisiunea lui Catalin Maruta si ce a deranjato Mai tinut pana acuma
Cătălin Măruță, certat de Marina Voica. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marina Voica, în vârstă de 85 de ani, se menține încă o persoană activă. Se îngrijește de grădina casei sale din Breaza, atât cât poate, conduce și chiar face sport. Artista a avut o intervenție în emisiunea lui Cătălin Măruță, însă l-a certat pe acesta că nu a lăsat-o să intre în direct mai devreme.

De ce l-a certat Marina Voica pe Cătălin Măruță. A fost supărată că nu a intrat mai devreme în direct

În vârstă de 85 de ani, Marina Voica are încă multă energie. Artista a acceptat să-i facă turul grădinii sale din Breaza unei echipe de filmare a emisiunii La Măruță și le-a arătat cu mândrie tuturor plantele sale.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta a purtat și o ținută nonconformistă. Marina Voica a îmbrăcat o pereche de pantaloni din denim și o cămașă albă. Felul în care și-a accesorizat ținuta a fost unul inedit. Astfel, îndrăgita cântăreața a purtat mai multe bijuterii aurii, ce ieșeau în evidență, dar și o pereche de ochelari de soare.

marina voica la măruță
Ținuta aleasă de Marina Voica.
Foto: captură Pro TV

Marina Voica a dezvăluit că înainte de a intra în direct, s-a sfătuit cu reporterii veniți la ea acasă în privința ținutei și a ajuns la concluzia că așa vrea să se îmbrace.

ADVERTISEMENT

„Am pus la vot, aici mai sunt doi bărbați, Irinel și un regizor. Am pus la vot, apar așa sau este prea funky? Au votat așa să apar”, a declarat Marina Voica.

După ce le-a prezentat tuturor grădina sa, menționând că nu poate face prea multe pentru a se îngriji de plante, Marina Voica l-a tras la răspundere pe Cătălin Măruță pentru că nu a difuzat mai devreme momentul cu ea.

ADVERTISEMENT

„Cătălin, eu sunt de la 13 gata, deja, și m-ai ținut până acuma”, i-a spus Marina Voica soțului Andrei. 

În cadrul aceleiași apariții, artista a mărturisit că încă mai conduce și chiar se joacă cu mingea în curte, antrenându-și picioarele.

ADVERTISEMENT

„Vreau să-mi aici o plasă și încerc să fac așa, să mă antrenez, să pun ca la baschet”, a dezvăluit cântăreața.

ADVERTISEMENT