Life

Cum a apărut Mihai Gâdea la Sinteza Zilei. Prezentatorul Antena 3 și-a uimit invitații

19.01.2021 | 08:31
Cum a aparut Mihai Gadea la Sinteza Zilei Prezentatorul Antena 3 sia uimit invitatii
Cum a apărut Mihai Gâdea la Sinteza Zilei. Prezentatorul Antena 3 și-a uimit invitații. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Recent întors din Dubai, Mihai Gâdea și-a uimit invitații cu apariția sa la emisiunea pe care o moderează la Antena 3. Se pare că prezentatorul și-a dorit să păstreze un aer exotic, pe care l-a afișat la „Sinteza zilei”. 

După o vacanță în capitala luxului, Mihai Gâdea s-a întors cu forțe proaspete pe micile ecrane, însă apariția lui a fost o surpriză atât pentru invitații emisiunii, cât și pentru telespectatori.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV și-a petrecut Revelionul în Dubai alături de familie, iar concediul a fost prielnic pentru el, după cum se poate vedea în noul look îndrăzneț pe care l-a dezvăluit în cadrul emisiunii.

Cum a apărut Mihai Gâdea la Sinteza Zilei. Prezentatorul Antena 3 și-a uimit invitații

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România și moderează emisiunea „Sinteza zilei” la Antena 3, unde dezbate subiecte și evenimente din viața politică.

ADVERTISEMENT

Recent, jurnalistul s-a întors din vacanța în Dubai, unde a fost alături de familie, iar apariția sa în cadrul talk-show-ului pe care îl realizează a surprins pe toată lumea, de la invitați până la telespectatori.

Mihai Gâdea a decis să-și lase barba să crească, oferindu-i un aspect proaspăt și exotic, din moment de abia a revenit din capitala luxului. Prezentatorul nu obișnuiește să apară cu un astfel de look la TV, motiv pentru care cei care îl urmăresc au fost șocați.

ADVERTISEMENT
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea, apariție surprinzătoare la TV. Sursa foto: captură Antena 3

Mihai Gâdea, în doliu, după ce o persoană dragă a murit de Covid-19

Mihai Gâdea a pierdut recent un bun prieten de al tatălui său, care era foarte apropiat de familia lor. Acesta s-a infectat cu coronavirus, însă boala a fost fatală pentru organismul său. Prezentatorul a făcut anunțul în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3.

„Într-o zi, sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție… ‘Wow, venea Mircea’ . Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați.

ADVERTISEMENT

 Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta”, a declarat Mihai Gâdea la „Sinteza zilei”.

ADVERTISEMENT
Tags: