News

Cum a apărut Mircea Badea la Antena 3. Lui Mihai Gâdea nu i-a venit să creadă când a văzut

30.03.2021 | 07:37
Cum a aparut Mircea Badea la Antena 3 Lui Mihai Gadea nu ia venit sa creada cand a vazut
Cum a apărut Mircea Badea la Antena 3. Lui Mihai Gâdea nu i-a venit să creadă când a văzut Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum a apărut Mircea Badea la Antena 3. Lui Mihai Gâdea nu i-a venit să creadă când a văzut vestimentația colegului său.

Mircea Badea a venit îmbrăcat cu o geacă roșie. Realizatorul TV a făcut referire la apariția președintelui Klaus Iohannis la protestele din 2017, în contextul celor actuale.

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea a spus că modul în care acesta s-a îmbrăcat este unul „șocant”. Răspunsul lui Badea a venit rapid. Acesta a precizat că înfățișarea sa este una reprezentativă pentru proteste.

Cum a apărut Mircea Badea la Antena 3. Lui Mihai Gâdea nu i-a venit să creadă când a văzut

Mircea Badea
Mircea Badea, în roșu
Sursa foto: Captură A3

„Înfățișarea dumneavoastră este șocantă, domnul Badea!,” a exclamat Mihai Gâdea, potrivit DCNews. Mircea Badea i-a răspuns rapid: „deloc! Eu am înțeles că atunci când e cu proteste pe Magheru, pac!, e cu geacă roșie.”

ADVERTISEMENT

Realizatorul TV a continuat, ironizându-l pe președintele țării: „e de protest, nu așa trebuie? Când văd oameni pe Magheru, pac!, geaca roșie și încep. «Dragnia!», nu mai știu, parcă așa ceva”.

„Auzi, Mihai, acuma e 10 august sau nu știu exact în ce dată suntem. Nu știu, în sfârșit, sper că sunt bine îmbrăcat,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Badea nu s-a oprit aici, el a făcut referire și la vestimentația lui Klaus Iohannis din momentul împăduririi de la Dăbuleni. În acel moment, modul în care s-a îmbrăcat președintele a fost unul dintre lucrurile care au atras atenția oamenilor.

În general, seful statului este atent la hainele pe care le alege. Acest lucru nu a fost trecut cu privirea de Mircea Badea: „am văzut ce succes au avut unii la împădurire, apoi li s-au închinat ode cu privire la vestimentație pe posturile de televiziune, extraordinar, nemaipomenit”.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile au fost mai multe proteste împotriva noilor restricții impuse de autorități. Mii de români au ieșit pe străzi în toată țara. Părerile sunt împărțite. Unii dintre guvernanți au spus că înțeleg protestatarii, că oamenii au obosit și este dreptul lor să protesteze, în timp ce alții i-au criticat pe cei ieșiți pe stradă.

ADVERTISEMENT