Life

Cum a apărut Mircea Badea la emisiunea În gura presei. Nimeni din România n-a avut acest curaj în direct la TV

Cum a apărut Mircea Badea în ediție din 4 august a emisiunii În gura presei? Prezentatorul a lăsat normele stricte în spate și a decis să renunțe la cămașă.
05.08.2022 | 07:38
Cum a aparut Mircea Badea la emisiunea In gura presei Nimeni din Romania na avut acest curaj in direct la TV
Cum a apărut Mircea Badea la emisiunea În gura presei. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a surprins din nou în timpul emisiunii sale de la Antena 3. Iată cum a apărut faimosul prezentator TV în direct!

Cum a apărut Mircea Badea la emisiunea În gura presei, în direct

Mircea Badea a avut o apariție surprinzătoare la emisiunea În gura presei de la Antena 3. Faimosul prezentator a renunțat la stilul vestimentar caracteristic și a făcut o alegere care i-a uimit pe fani.

ADVERTISEMENT

Astfel, prezentatorul de la Antena 3 a renunțat la cămașă și la stilul său formal de a se îmbrăca la emisiune și a decis să facă o alegere vestimentară mai îndrăzneață. Mai precis, Mircea Badea a apărut la televizor în maiou!

Prezentatorul și-a explicat decizia pentru alegerea vestimentară îndrăzneață, fiind probabil singurul prezentator din România care a apărut în direct în maiou.

ADVERTISEMENT

Totul are legătură cu un politician foarte important, fost premier. Sorin Grindeanu este cel care l-a pus pe gânduri pe Mircea Badea, după apariția sa televizată într-o emisiune de la Digi 24.

“De ce am venit decapotat în felul acesta precar din punct de vedere vestimentar la superba emisiune. După ce am comentat ieri secvențele cu domnul ministru al transporturilor, Grindeanu, care a venit cu țurloaiele dezgolite la emisiune să ne vorbească despre proiecte”, a spus Mircea Badea în emisiunea sa de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cum a venit îmbrăcat Sorin Grindeanu și l-a determinat pe Mircea Badea să apară în maiou

Fostul premier a apărut într-un costum de culoare bleumarin, cu o cămașă albă și cu niște pantaloni cu vedere la glezne.

Astfel, pentru că nu putea să vină în pantaloni scurți pentru că nu s-ar fi văzut pe pupitru, Mircea Badea a decis să își lase la vedere mâinile.

ADVERTISEMENT

Acesta l-a criticat pe politician că a venit la televizor să își „arate mărarul”.

„Și aș fi venit și eu cu țurloaiele goale, să-mi suflec nădragii ca și cum aș avea inundație în casă și să-mi las ciorapii acasă și să-mi arăt ‘mărarul’, de exemplu, dar mi-am dat seama că eu stau la măsuță și vederea la țurloaie este cumva blocată și am zis băi, nene, stai puțin, vin decapotat la membrele superioare”, a mai spus prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT