Life

Cum a apărut Mirela Vaida pe rețelele de socializare. Postarea care i-a îngrijorat pe fani

Mirela Vaida a făcut o postare pe rețelele de socializare care i-a îngrijorat pe fani. Vedeta a mărturisit că nu se simte prea bine, fiind cam răcită.
16.05.2022 | 08:12
Cum a aparut Mirela Vaida pe retelele de socializare Postarea care ia ingrijorat pe fani
Cum a apărut Mirela Vaida pe rețelele de socializare. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida nu se simte prea bine. Prezentatoarea de la Acces Direct a făcut o postare pe rețelele de socializare în care le-a spus fanilor că nu este în cea mai bună formă.

Mirela Vaida le-a mărturisit fanilor că nu se simte bine

Mirela Vaida le-a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că nu se simte deloc bine. Vedeta a mărturisit că se simte obosită și are un început de răceala.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate acestea, nici vremea de afară nu era una prea frumoasă la momentul în care aceasta a postat pe rețelele de socializare.

Totuși, prezentatoarea de la Acces Direct a găsit și o parte bună în tot ceea ce i se întâmpla: că este acasă. Vedeta a postat o imagine cu ea nemachiată, alături de cana de cafea care deja era rece.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida răcită
Mirela Vaida răcită. Foto: Instagram

„Sunt cam nedormită, și răcită, afară stă să plouă, dar mi-am pus gluga-n cap, m-am chircit pe scaun și beau o cană de cafea care s-a și răcit între timp.. Și mă simt bine că-s acasă!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Reacția fanilor când au văzut-o pe Mirela Vaida nemachiată

Fanii Mirelei Vaida au ținut să o susțină în comentarii, iar mulți dintre aceștia au apreciat faptul că prezentatoarea TV a apărut nemachiată în fața lor.

ADVERTISEMENT

„Asta înseamnă frumusețe adevărată! Fără filtre, fără machiaj… Dimineața ne dezvăluie adevărata față!”, „Chiar dacă ești răcită și nemachiată, tot frumoasa ești, Mirela dragă”, au fost două dintre comentariile lăsate de fani.

Desigur, nu au putut lipsi urările de însănătoșire grabnică:

„Multă sănătate, Mirela! O săptămână nouă plină de împliniri alături de cei dragi”, i-a mai scris un alt fan vedetei.

ADVERTISEMENT

Nu au lipsit nici comentariile glumețe, iar un fan i-a spus Mirelei Vaida că ar fi trebuit să o cheme pe Vulpița să bea o cafea cu ea.

„Doamna Mirela…. nu e frumos ce faci, păi bei cafeaua singură? Măcar pe ,,Vulpița”  să o fi invitat, așa mai exersai și tu dulcele grai moldovenesc!”, a mai scris un fan.

ADVERTISEMENT