Life

Cum a apărut Monica Anghel pe scena X Factor România în marea finală. Artista arată senzațional!

18.12.2020 | 21:16
Cum a aparut Monica Anghel pe scena X Factor Romania in marea finala Artista arata senzational
Monica Anghel, una din cele mai iubite artiste muzicale din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a urcat pe scena X Factor România în marea finală alături de Sonia Mosca, tânăra din echipa Deliei Matache. 

Marea cântăreață a uimit pe toată lumea cu apariția ei cu totul glamouroasă, sfidând vârsta din buletin.

ADVERTISEMENT

Monica a purtat un compleu strălucitor argintiu și ochelari de vedere, marcând silueta de invidiat la cei 49 de ani pe care i-a împlinit anul acesta.

Monica Anghel, apariție de zile mari pe scena X Factor România

Marea artistă a mărturisit că a acceptat din prima propunerea de a cânta alături de Sonia, pe care a remarcat-o urmărind videoclipurile X Factor de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cele două au protagonizat unul din cele mai bune momente din marea finală a concursului muzical de la Antena 1.

„Eu am văzut-o pe Sonia întâmplător pe Facebook. Sonia are o voce extraordinară, un ambitus cu totul special și în afară de toate aceste calități, transmite emoție. Arta înseamnă emoție”, a declarat Monica Anghel despre italianca din echipa Deliei Matache.

ADVERTISEMENT

„Sonia e cea mai bună voce din concurs, dar eu cred că nu e vorba numai despre asta. Pot să spun despre acest moment că a fost un moment de Las Vegas. Am ascultat două profesioniste că așa a sunat, a sunat extraordinar”, a fost reacția lui Ștefan Bănică la momentul interpretat de Sonia cu Monica Anghel.

monica anghel
Monica Anghel, strălucitoare pe scena X Factor România. Captură Antena 1
monica anghel
Monica Anghel a cântat alături de Sonia Mosca, concurentă în echipa Deliei

Marea artistă, observație despre haosul din industria muzicală

„La ce se întâmplă în industria muzicală, Sonia nu are ce căuta acolo. Lumea nu mai funcționează așa, dar cred că publicul din România încă mai apreciază emoția”, a spus Monica despre Sonia, care s-a plâns că muzica adevărată a fost înlocuită cu altceva.

ADVERTISEMENT

Sonia este una din cei 4 finaliști ai competiției X Factor România. Ceilalți concurenți sunt: Trupa Super 4 (echipa Florin Ristei), Adrian Petrache (Loredana Groza) și Andrada Precup (Ștefan Bănică Junior).

X Factor România a ajuns la cel de-al 9-lea sezon, iar ediția din acest an vine după o pauză de mai bine de doi ani, cu un juriu complet schimbat.

 

ADVERTISEMENT