Life

Cum a apărut Nicolae Halep la nunta surorii sale, Simona Halep. A venit însoțit de familie

Simona Halep marchează astăzi cel mai important moment din viața personală, căsătoria cu iubitul ei, Toni Iuruc.
15.09.2021 | 16:22
Cum a apărut Nicolae Halep la nunta surorii sale, Simona Halep. A venit însoțit de familie
Cum a apărut Nicolae Halep la nunta surorii sale, Simona Halep. A venit însoțit de familie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fratele sportivei Simona Halep nu avea cum să lipsească de la marele eveniment din viața jucătoarei de tenis. Bărbatul a apărut alături de soție și de fiica lor, Tania.

Nicolae Halep a ajuns la locul cununiei civile dintre Simona și Toni Iuruc în urmă cu foarte puțină vreme, fiind însoțit de partenera sa de viață, Luminița.

ADVERTISEMENT

Nicolae Halep, gata de nunta Simonei. Cum s-a îmbrăcat soția sa

Îmbrăcat la patru ace, într-un costum de culoare neagră, fratele fostului număr mondial nu a trecut neobservat, la fel și tânăra care îi este soție din anul 2017.

Luminița a atras toate privirile cu o rochie elegantă de culoare verde, mulată pe corp. Ținuta i-a pus în valoare formele apetisante.

ADVERTISEMENT

Nu a fost trecută cu vederea nici fiica celor doi, Tania, care a fost botezată după bunica din partea tatălui. Micuța a preluat numele mamei Simonei Halep.

Jucătoare de tenis este topită după nepoata sa, cu care publică adesea imagini în spațiul virtual. Fetița a îmbrăcat o rochie albă și apare cu un buchet de flori în mână.

Cine este fratele Simonei Halep, Nicolae. Este afacerist

Simona Halep se mândrește cu o familie frumoasă și unită. Nicolae, fratele sportivei, este un sprijin foarte important pentru vedetă pentru că este cel care-i administrează afacerilor din Constanța.

ADVERTISEMENT

Unicul frate al jucătoarei de tenis este primul din familia Halep care și-a încercat norocul în acest sport elegant. Așa a ajuns să fie un model pentru Simona, care nu lipsea de la antrenamentele acestuia.

În jurul vârstei de 4 ani și jumătate blondina avea să prindă gustul mișcării din teren și a început să joace tenis, care i-a adus numeroase satisfacții.

Până în momentul de față Simona Halep este câștigătoarea a două turnee Grand Slam, Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019).

ADVERTISEMENT

Povestea continuă mai departe, vedeta concentrându-se foarte mult pe carieră. Între timp, în viața personală își face loc pentru nuntă, iar mai târziu vrea să devină mamă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri