Life

Cum a apărut Oana Lis la un eveniment monden, după problemele de sănătate ale lui Viorel Lis: „Nu înseamnă egoism”

După o perioadă dificilă, marcată de agravarea problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis, Oana Lis a participat la un eveniment monden.
08.09.2022 | 12:35
Cum a aparut Oana Lis la un eveniment monden dupa problemele de sanatate ale lui Viorel Lis Nu inseamna egoism
Oana Lis, primul eveniment monden după problemele de sănătate ale lui Viorel Lis. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis traversează o perioadă dificilă. Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat și a ajuns dependent de un scaun cu rotile, dar și de ajutorul soției sale. Pentru a se relaxa, aceasta din urmă a ales să participe la un eveniment monden și a avut o apariție inedită.

Cum și-a făcut Oana Lis apariția la un eveniment monden. Viorel Lis s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultima perioadă

În ultimele luni, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat considerabil. Fostul primar al Capitalei a fost internat de mai multe ori, iar acum este dependent de un scaun cu rotile, pentru care Oana Lis a fost nevoită să-și amaneteze verigheta. 

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a apelat la bunăvoința oamenilor și a deschis un cont unde aceștia pot dona, deoarece nu-și mai permite să achite de una singura costurile îngrijirii soțului său.

După toate aceste probleme, Oana Lis și-a rezervat câteva ore doar pentru ea și a participat la un eveniment monden. Psihologul a avut o apariție inedită. A îmbrăcat o rochie verde, lungă până la jumătate pulpei, cu un decolteu adânc.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel Lis și-a accesorizat ținuta cu o coroniță cu flori și o pereche de încălțări cu toc, încărcate cu numeroase cristale strălucitoare în partea din față.

Oana Lis a mărturisit că oricine are nevoie să se detașeze din când în când, iar acest lucru nu este echivalent cu egoismul.

ADVERTISEMENT

„Eu, oricum, recomand asta și ca psiholog. Chiar dacă ai probleme acasă și așa, trebuie să te ocupi și de tine, pentru că atunci când ai grijă de cineva cu probleme de sănătate, trebuie să fii tu bine, că la un moment dat rămâi fără energie.

Nu e nimic rău în asta și a avea grijă de tine nu înseamnă egoism. Recomand să te cunoști mai bine pe tine însuți și să te duci la un psiholog sau duhovnic, dar să faci ceva pentru tine și să citești”, a declarat Oana Lis pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Cum reușește Oana Lis să rămână puternică în fața obstacolelor: „Iubirea este o forță extraordinară”

Pe de altă parte, Oana Lis a mărturisit că iubirea pentru soțul său o ajută să rămână puternică și să înfrunte toate problemele care s-au abătut peste familia lor.

„Cred că puterea vine, în primul rând, din Dumnezeu, din credință și, în al doilea rând, din iubirea dintre noi.

Iubirea este o forță extraordinară și faptul că vrei dimineața să te trezești să fii alături de cel drag, cred că asta e cea mai mare putere, a oricui”, a completat Oana Lis.

 

 

ADVERTISEMENT