Life

Cum a apărut Prima Doamnă la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Ținuta superbă purtată de Jill Biden

20.01.2021 | 22:43
Cum a aparut Prima Doamna la ceremonia de investire a lui Joe Biden Tinuta superba purtata de Jill Biden
ADVERTISEMENT

Jill Biden, noua Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, și-a făcut apariția la ceremonia de învestire a lui Joe Biden într-o ținută superbă, de culoarea oceanului. Aceasta a purtat o rochie creată de un celebru designer american. 

Soția lui Joe Biden este pregătită să-și preia funcția pentru următorii patru ani și s-a prezentat la Washington D.C. într-o ținută elegantă, creată special pentru acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Jill Biden a purtat o rochie albastră Markarian și un palton de aceeași culoare, pe care le-a asortat cu o pereche de pantofi Jimmy Choo.

Cum a apărut Prima Doamnă la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Ținuta superbă purtată de Jill Biden

Începând de astăzi, Jill Biden este Prima Doamnă a Statelor Unite și a marcat acest eveniment printr-o ținută elegantă, creată special pentru ceremonia de învestire a soțului ei. Aceasta a purtat doar piese vestimentare de culoare albastră, ca oceanul, având un simbol aparte.

ADVERTISEMENT

Potrivit today.com, ținuta ei a fost concepută de designerul Alexandra O’Neill, fondatoarea brandului Markarian. Jill Biden a urmat exemplul altor foste soții de președinți și a ales ca ținuta să fie creată de un designer mai puțin cunoscut.

Rochia albastră, accesorizată cu cristale Swarovski, a fost asortată cu o mască din mătase și o pereche de mănuși de piele de aceeași culoare, la care a fost adpugat un guler de catifea albastru închis.

ADVERTISEMENT
Jill și Joe Biden
Jill Biden alături de Joe Biden, într-o ținută elegantă. Sursa foto: hepta.ro

În vârstă de 69 de ani, Jill Biden arată foarte bine, iar ținuta aleasă i-a evidențiat trupul subțire și chipul lipsit de imperfecțiuni. Culoarea albastru a fost aleasă special și simbolizează încrederea și stabilitatea.

„Aspectul a fost realizat cu atenție de o mică echipă din inima Garment Center din New York și finisat manual de O’Neill în studioul ei din West Village. Alexandra este incredibil de onorată să reprezinte o mică parte a unui astfel de moment istoric”, au declarat reprezentanții brandului Markarian, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Ceremonia de învestire a lui Joe Biden a fost organizată în condiții de maximă siguranță din cauza atacurilor de pe 6 ianuarie, dar și a pandemiei de coronavirus. La ceremonie au participat foștii președinți SUA, Barack Obama, George W. Bush şi Bill Clinton.

Din administrația Trump a fost prezent fostul vicepreședinte Mike Pence, Donald Trump părăsind Washington chiar înainte de ceremonie. Refuzul fostului președinte de a-l întâmpina pe succesorul său a stârnit controverse majore, mai ales că acesta nu și-a recunoscut înfrângerea nici până în ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT