Sporturi

Cum a apărut Sorana Cîrstea pe teren la WTA Lugano 2019! S-a inspirat de la Serena Williams! Foto

08.04.2019 | 18:30
Ce echipament a îmbrăcat Sorana Cîrstea la WTA Lugano 2019

Ce echipament a îmbrăcat Sorana Cîrstea la WTA Lugano 2019! Sorana Cîrstea, locul 103 WTA, s-a inspirat la turneul de la Lugano de la Serena Williams, iar echipamentul pe care l-a îmbrăcat i-a adus noroc! Jucătoarea de tenis din Tîrgovişte a obţinut prima victorie la competiţia din Elveţia, de categorie International, cu premii totale în valoare de 250,000 de dolari. Aceasta este cea de-a doua ediţie a competiţiei din Lugano. La ediţia de anul trecut s-a impus belgianca Elise Mertens, atât la simplu, cât şi la dublu, alături de compatrioata ei, Kirsten Flipkens.

Sorana Cîrstea s-a inspirat de la Serena Williams şi s-a îmbrăcat în “catwoman”

Sorana Cîrstea a avut o apariţie inedită pe terenul de tenis la partida din primul tur contra Monei Barthel, prin intermediul căreia a atras toate privirile. Sorana a îmbrăcat un echipament care seamănă foarte mult cu cel îmbărcat de Serena Williams la ediţia din 2018 a Roland Garros, echipament care a atras după sine o mulţime de critici şi controverse.

Chiar şi Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis a avut un comentariu acid de făcut la adresa americancei, spunând că aşa ceva nu va mai fi tolerat de acum înainte. “Este puţin cam târziu, pentru că echipamentele au fost deja realizate, dar vom ruga de acum înainte producătorii de echipamente sportive să ne înştiinţeze despre ce vor urma jucătorii să poarte pe teren. Cred că uneori mergem prea departe. Echipamentul Serenei Williams din acest an, de exemplu, nu va mai fi acceptat la competiţia noastră. Trebuie să respecţi jocul şi locul în care te afli”, a declarat Bernard Giudicelli.

Serena Williams pe terenul de tenis de la Roland Garros 2018

Sorana Cîrstea, în optimile de finală la turneul de la Lugano

Sorana Cîrstea a învins-o în primul tur de la Lugano în trei seturi pe Mona Barthel (Germania, 84 WTA), scor 6-7, 6-2, 6-4. Sorana s-a impus după două ore și 39 de minute de joc. În runda următoare, jucătoarea noastră va întâlni învingătoarea partidei dintre Polona Hercog (Slovenia, 89 WTA) și Carla Suarez-Navarro (Spania, 27 WTA), cap de serie numărul 2.