Life

Cum a apărut Sorin Bontea la plajă. Poza de pe litoral care a stârnit hohote de râs: „Mă urmărește”

Iată cum a apărut Sorin Bontea la plajă! Imaginea de pe litoral pe care a postat-o juratul de la Antena 1 a stârnit hohote de râs.
03.08.2021 | 12:05
Cum a aparut Sorin Bontea la plaja Poza de pe litoral care a starnit hohote de ras Ma urmareste
ADVERTISEMENT

Iată cum a apărut Sorin Bontea la plajă, stârnind hohote de râs din partea internauților. Juratul de la Chefi la Cuțite i-a amuzat pe fani după ce le-a arătat accesoriul pe care a ales să-l poarte.

Atunci când au participat la Asia Express, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au îmbrăcat costume de flamingo, fiind ironizați de fani, dar și de colegii de breaslă. Juratul a postat o imagine care le amintește fanilor de apariția sa inedită.

ADVERTISEMENT

Cum a apărut Sorin Bontea la plajă. Poza de pe litoral care a stârnit hohote de râs: „Mă urmărește”

Iată cum a apărut Sorin Bontea la plajă, cu puțin timp în urmă. Îndrăgitul chef a postat o fotografie care i-a amuzat pe internauți, făcând referire la un moment din Asia Express.

Atunci când Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au îmbrăcat în flamingo, apariția lor a stârnit hohote de râs printre telespectatorii reality show-ului.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea s-a gândit să le reamintească internauților de acel moment și a purtat un accesoriu inedit la plajă. Mai exact, juratul de la Chefi la Cuțite s-a pozat cu o pălărie cu un flamingo pe ea.

„Neața!!! Se pare că flamingo mă urmărește peste tot! ????”, a scris juratul pe rețelele sociale. Așa cum era de așteptat, fanii i-au lăsat sute de mesaje.

ADVERTISEMENT
Sorin Bontea la plajă
Cum a apărut Sorin Bontea la plajă. Sursa foto: Facebook

Iată câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea juratului de la Antena 1:

„Chiar…..flamingo o fi bun la gust? Aș mânca un flamingo pe varză cu mamaliguță!”; „Lasă că îți stă bine cu roz”; „Ești în pas cu moda din Asia, chef!”; „Ai rămas cu sechele”; „Cheeeef, nu mai scapi!!”; „Se pare ca te urmărește rozul.”

Pe de altă parte, internauții au remarcat asemănarea cu Chef Cătălin Scărlătescu în poza postată de Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

„Aș fi zis că e Cătălin Scărlătescu în poză”; „La barbă semănați cu Scărlătescu!”; „Semeni puțin cu Scărlătescu de când ai făcut fălcuțe”, au scris fanii pe rețelele sociale.

Episodul în care Sorin Bontea și Răzvan Fodor a rămas întipărit în amintirile internauților, dar și ale colegilor de platou ale chefului.

Acesta a fost întâmpinat cu un flamingo roz atunci când a sosit pe platourile de filmare ale ediției speciale „Chefi la Cuțite”, „Titani la Cuțite”, în 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: