Life

Cum a apărut tatăl Lidiei Buble la TV. Cântăreața a izbucnit în lacrimi la Asia Express

Cum a apărut tatăl Lidiei Buble la TV. După ce a văzut un mesaj de la părinții ei, cântăreața a izbucnit în lacrimi la Asia Express.
12.10.2021 | 11:17
Cum a aparut tatal Lidiei Buble la TV Cantareata a izbucnit in lacrimi la Asia Express
Cum a apărut tatăl Lidiei Buble la TV. Cântăreața a izbucnit în lacrimi la Asia Express. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatăl Lidiei Buble a apărut la TV, în emisiunea Asia Express. Cântăreața și-a sărbătorit ziua de naștere pe 9 iunie, atunci când se afla la filmările pentru reality show-ul de la Antena 1.

Artista a izbucnit în plâns atunci când a văzut mesajul primit din partea familiei. Părinții ei, dar și una intre surori, Lorena, i-au transmis gânduri bune blondinei.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și are încă 10 frați și surori. Tatăl ei este pastor penticostal, motiv pentru care și-a dorit să aibă foarte mulți copii acasă.

Cum a apărut tatăl Lidiei Buble la TV

Viorel Buble, tatăl Lidiei Buble, a apărut la TV, chiar în emisiunea Asia Express, acolo unde artista se afla în momentul în care și-a sărbătorit ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu s-a mai putut abține și a început să plângă atunci când a văzut mesajul din partea familiei. Mama și tatăl ei, împreună cu Lorena, una dintre surori, i-au transmis urări vedetei.

Viorel Buble este cel care a vorbit primul, cu Biblia în mână. Cei trei au început să-i cânte Lidiei Buble.

ADVERTISEMENT

„Pentru că Preaiubitul Dumnezeu a rânduit ca într-o zi de 9 iunie să ne mai trimită încă o prințesă, prințesa Lidia. Noi dorim ca această călătorie pe care o face pe mapamond să fie sub privirile Domnului.

Dumnezeu să o păzească pe ea și pe Estera, să se poată întoarce cu pace și cu liniște, să le poarte Dumnezeu de grijă.

ADVERTISEMENT

(…) Ulterior, pastorul și-a binecuvântat fiica. „Dumnezeu să te binecuvânteze cu toată sănătatea trupească și spirituală. Amin! Aleluia”, a transmis tatăl Lidiei Buble la Asia Express.

Lorena Buble a transmis un mesaj atât pentru Lidia, cât și pentru Estera, care a plecat pe Drumul Împăraților alături de îndrăgita artistă.

„Lidi, te iubim foarte tare și pe tine și pe Esti! Ție îți spunem la mulți, mulți ani”, a transmis Lorena Buble.

Artista a fost plăcut surprinsă de acest mesaj, mai ales că tatăl ei nu obișnuiește să apară la televizor sau în mediul online.

În plus, acolo nu a avut acces la telefon, așa că nu se aștepta să primească un mesaj de ziua ei de la cei dragi, așa cum se întâmplă atunci când este acasă.

„Când eram acasă cumva așteptam telefonul de la tati. În fiecare an se întâmplă să mă sune și să mă binecuvânteze. Astăzi chiar nu m-am așteptat, n-am telefon, n-aveam cum să iau legătura cu ei.

În mesajul video erau tati, era mami, Lori și Bubly. Tati m-a binecuvântat și au cântat un cântec de la biserică”, a spus Lidia Buble, emoționată că și-a văzut părinții.

Lidia Buble are o familie numeroasă

Lidia Buble are 10 frați și surori, ea fiind cea de-a patra născută. Cu toate că provine dintr-o familie numeroasă, artista nu se plânge și se bucură că a avut o copilărie frumoasă.

Ea li familia ei locuiau într-un apartament cu patru camere din Deva, având paturi suprapuse. Vedeta a povestit, în cadrul unui interviu, despre cum obișnuiau să-și petreacă sărbătorile.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble (…) Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.

Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot.

Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declarat Lidia Buble pentru click.ro.

ADVERTISEMENT