Life

Cum a apărut un turist pe o plajă în Thassos: “Wow! Oare ce era acolo?”

Un turist aflat pe o plajă din Thassos, Grecia i-a uimit pe ceilalți oameni aflați în vacanță. Acesta a venit cu un bagaj care i-a surprins pe mulți.
12.07.2022 | 23:00
Cum a aparut un turist pe o plaja in Thassos Wow Oare ce era acolo
Cum a apărut un turist pe o plajă în Thassos. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Un turist a uimit pe o plajă din Thassos, acolo unde se află mai mulți români în vacanță. Iată ce ducea acesta cu el și ce au comentat conaționalii noștri!

Un turist a uimit cu bagajul de pe plajă din Thassos. “Wow! Oare ce era acolo?”

Mulți români aleg ca destinație de vacanță Grecia, iar pe rețelele de socializare apar diverse postări, inclusiv unele amuzante.

ADVERTISEMENT

De această dată, cel luat în vizor a fost un turist care a stârnit interes datorită bagajului pe care l-a luat cu el pe plajă.

Mai precis, bărbatul ducea cu el o sticlă de cinci litri, o geantă mare de plajă și o pungă cu fructe.

ADVERTISEMENT

Comentariile nu au întârziat să apară, iar cei mai mulți dintre internauți au considerat că respectivul turist este un român care a plecat cu băuturile alcoolice în bagaj, pe plajă.

„Wow! Oare ce era acolo? Ulei, bere…”, „Chiar sunt curios dacă domnul este pe grup, să ne zică ce era în bidon”, „Suc de mere pentru copiii din plajă”, „Deja se ține de cap! Nu i-a priit primul sfert”, au fost doar câteva dintre comentariile care au apărut la postarea respectivă.

ADVERTISEMENT
Turistul din Grecia
Turistul din Grecia avea o sticlă de cinci litri cu el. Foto: Facebook

Alții au considerat că în sticla de cinci litri este bere, pe care turistul din Grecia a luat-o cu el, pentru a nu mai plăti probabil berea la suprapreț de pe plajă.

„E berică d’aia bună cu spumică de un deget, corespunzător. Are omul și sacoșica cu fructicele pentru copchi, dar și papornița de plajă a consoartei. Dar toalete pe plajă erau? Sau…”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT

Ce au comentat românii despre turist. Cum au spus că va merge la restaurant

Altcineva a glumit că dacă va merge la restaurant, turistul de pe plaja din Thassos respectiv va pleca deja cu o oală de mâncare de acasă.

„În seara asta se duce la o tavernă cu oală de sarmale după el… ”, a mai scris cineva.

De asemenea, au existat comentarii și cu privire la naționalitatea bărbatului de pe plaja din Thassosși mulți au spus că, cel mai probabil, acesta este român.

„E de-al nostru. Să ni-l asumăm și să zicem așa nu”, „A scos motorină din rezervor să nu o fure vreun conațional”, „Românul e român oriunde ar merge”, au mai fost unele dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT