Într-un interviu pe care l-a acordat unei reviste, Marius Manole a povestit cum a arătat copilăria lui. Celebrul actor a avut lipsuri, dar şi greutăți, însă acum este recunoscător acelor vremuri. Vedeta a spus de ce a ajuns la această concluzie.
Marius Manole a oferit mai multe detalii despre copilăria marcată de probleme. Actorul recunoaște că a avut parte de lipsuri, la fel ca mulți copii din generația sa, care erau certați adesea de părinți când nu erau ascultători.
Pe de altă parte, toți învățau pe brânci pentru că nu aveau de ales, vedeta de la Pro TV mărturisind că este fericit că a crescut într-o perioadă în care nu existau droguri. În acele vremuri nici televizorul nu era la îndemâna celor mici prea mult.
De asemenea, artistul a dezvăluit că în copilărie s-a certat cu toți copiii de la bloc și apoi a vrut să se împace cu ei. Neștiind cum să facă acest pas i-a chemat la o zi de naștere, însă care era a treia zi după aniversarea sa.
„Noi am avut o copilărie cu lipsuri, dar era o bucurie imensă când vedeau o banană sau o portocală. Ce mult am știut noi să ne bucurăm de niște lucruri mici”, a spus Marius Manole pentru revista viva.ro.
„Pentru unii nu înseamnă nimic să-și cumpere acum banane. Ba chiar își iau alte fructe exotice. Eu mă bucur foarte tare că am copilărit atunci, că am avut simplitatea aceea, fără telefon.
Mă bucur foarte tare că pe timpul meu nu erau droguri, lucrurile erau mai simple și mai curate și mai cinstite. Mă bucur că nu aveam 15 mii de ore de televizor, mă bucur că era mai important să citești.
Școala era școală, că îmi era frică la școală. A trebuit să învăț de frică, dacă nu eram conștient că trebuie să învăț”, a completat Marius Manole, mai arată sursa menționată mai devreme.
În aceeași notă, actorul susține că nu regretă deloc perioada comunistă pentru că sunt anumite lucruri care i-au folosit. Copilăria pe care a avut-o prezentatorul de la Pro TV este cea care l-a transformat în persoana de azi.
Marius Manole a mai subliniat că atunci când era mic vedea în familia sa mult stres și neînțelegeri. Majoritatea plecau de la mâncare sau de la lipsa acesteia, părinții fiind îngrijorați că nu au ce pune pe masă.