Sporturi

Cum a atacat-o Selly pe Monica Anisie! „Nu vă e, doamnă, un pic ruşine?” Video

09.10.2020 | 12:55
Cum a atacato Selly pe Monica Anisie Nu va e doamna un pic rusine Video
Selly a numit-o fricoasă pe Monica Anisie. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Vloggerul Selly a atacat-o pe ministrul Educației, Monica Anisie după ce aceasta a anulat întâlnirea cu el! Inițial, Anisie a confirmat că va participa la o discuție pe tema educaţiei, dar după câteva ore s-a răzgândit.

A transmis însă un mesaj. Anisie a zis că nu poate veni la dezbatere „din cauza cazurilor numeroase de COVID-19”, dar va trimite în locul său pe altcineva.

ADVERTISEMENT

Între timp, vloggerul anunțase deja întâlnirea pe canalul său de youtube. „Îi voi cere doamnei ministru să pună bazele unei schimbări reale în educaţie, pentru că ştim că de 30 de ani s-au schimbat doar miniştrii şi companiile care fac manualele…

Selly, acuze dure la adresa Monicăi Anisie!

Avem 44% analfabeţi funcţionali, iar dacă nu schimbăm acum direcţia greşită în care ne aflăm o să fie foarte grav, pentru că dintr-o educaţie precară pleacă toate problemele acestei ţări”, spunea Selly înaintea întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, dezbaterea urma să fie transmisă live de PRO TV, dar putea fi urmărită şi pe canalul de YouTube al vloggerului. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

„Din cauza cazurilor numeroase de COVID-19, doamna ministru nu poate onora invitaţia de mâine (vineri, 9 octombrie, n.r.). Invitaţia pentru doamna ministru rămâne deschisă după ce situaţia epidemiologică este mai bună, iar cazurile de COVID-19 încep să scadă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru că este o emisiune pe teme de educaţie, vă propunem participarea secretarului de stat din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării, doamna Mihaela Popa. Vă mulţumim frumos pentru înţelegere”, au transmis reprezentanţii Ministerului Educaţiei postului de televiziune PRO TV.

„O să fiu scurt şi la obiect. După ce ieri (miercuri, 7 octombrie) Ministrul Educaţiei, doamna ministru Monica Anisie, le-a confirmat celor de la Pro Tv că vrea să participe la o dezbatere cu mine, ba chiar a zis că este încântată să ia parte la o astfel de dezbatere, astăzi (joi, 8 octombrie) s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

A spus că, deoarece cresc cazurile de COVID, nu va mai veni şi va trimite în schimb un ministru secretar de stat. Nu vă e doamnă, aşa, un pic ruşine să ne anunţaţi că veniţi şi după aia să ne lăsaţi baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniţi cu un puşti de 19 ani? Am eu faţă de prost ca să vă cred că motivul real pentru care nu mai veniţi e Covid-ul?

Dacă ăsta e cu adevărat motivul, de ce nu facem dezbaterea online? Eu de aici, de la mine de acasă, dumneavoastră de la minister, nu trebuie să ne întâlnim. Şi dacă, într-adevăr e un risc ridicat de Covid, de ce vă trimiteţi secretarul de stat?

Adică secretarul de stat să ia Covid-ul, iar dumneavoastră să fiţi în siguranţă. Asta face un lider? Asta înseamnă grija faţă de angajaţii dumneavoastră, persoana care ar fi venit acolo nu s-ar fi expus la aceleaşi riscuri ca şi dumneavoastră?”, a reacționat Selly.

De altfel, acesta este convins că nu din cauza Covid-ului nu a mai venit Anisie la întâlnire. „Am început cu treaba asta ca să nu credeţi vreo secundă că ăsta ar fi motivul real. Cei de la Pro TV au anunţat-o din prima pe doamna Anisie că se vor respecta toate măsurile de siguranţă, distanţarea socială, toată lumea va avea măşti şi aşa mai departe. Deci asta cu Covid-ul e o prostie imensă. Motivul real este că-i este frică de dezbaterea cu mine.

Da, ştiu, e penibil să fugi de o discuţie cu un elev după ce ai promis că o să se întâmple. Dar nu e prima oară când îmi iau astfel de ţepe de la doamna Anisie. Cred că mai ţineţi minte, acum câteva luni când m-a invitat la minister ca să discutăm despre reforma educaţională şi s-a răzgândit brusc când a aflat că va fi şi presa la faţa locului”, a mai spus Selly.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2...
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2 ani
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Recalcularea pensiilor. Guvernul a aprobat normele de aplicare ale legii
Recalcularea pensiilor. Guvernul a aprobat normele de aplicare ale legii
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în...
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024....
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024. Femeile profită de legendă atunci când e an bisect