Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a blocat Ministerul Transporturilor venirea lui Mircea Lucescu la Rapid? Are legătură cu rugby-ul în„șerpăria” de la ProRapid!

Horia Ivanovici a lansat o variantă șocantă pentru care baza ProRapid, care acum este o ruină, nu poate ajunge sub administrarea lui Dan Șucu, care dorește să investească.
17.05.2024 | 10:30
Cum a blocat Ministerul Transporturilor venirea lui Mircea Lucescu la Rapid Are legatura cu rugbyul inserparia de la ProRapid
Cum A BLOCAT Ministerul Transporturilor VENIREA lui Mircea Lucescu la Rapid
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dialogat cu invitatul special Robert Niță la emisiunea FANATIK SUPERLIGA despre condițiile șocante de la baza ProRapid. Emisiunea este live pe website, în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

Ministerul Transporturilor blochează Rapid

Ministerul Transporturilor ar fi cel care ar bloca Rapid, conform lui Horia Ivanovici, care are alte gânduri. Guvernanții ar dori să realizeze un proiect pe terenul unde se află ProRapid special pentru rugby.

ADVERTISEMENT

„Nu vrea să le dea baza Ministerul, pentru a face rugby. Asta a fost un motiv, poate cel mai important, pentru care Mircea Lucescu a spus nu. Șucu a vrut să bage milioane de euro în bază și Ministerul a spus că nu, că are un proiect cu rugby“, a spus Horia Ivanovici, în exclusivitate.

Robert Niță a dezvăluit de ce nu vine Mircea Lucescu la Rapid

Robert Niță a discutat despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid, care este blocată de infrastructură. Nu banii, nu nivelul campionatului sau al Rapidului este problema, ci minimul de infrastructură dorit de “Il Luce“.

ADVERTISEMENT

„Vrea o anumită stabilitate la nivelul infrastructurii. Problema financiară nu s-a pus nici în epoca lui Copos, nici acum cu domnul Șucu și Angelescu. La nivelul la care a fost domnul Lucescu, e un minim necesar.

Ai văzut cum arată baza Pro Rapid? Sunt funcționale la Coresi și Constructorul. Foarte bune, teren hibrid, cu gazon sintetic, n-ai vestiare, ai containere, sală de forță. Nu ai o bază exclusiv pentru echipa mare.

ADVERTISEMENT

Uite ce se întâmplă la ProRapid. Să închirieze pe la Pro TV, să facă un reality show ‘Cum să supraviețuieșți în șerpăria asta’. Dăi-o, mă, să bage câteva milioane, pe 49 de ani, 29 de ani. În câțiva ani, n-o să mai fie. Îți trebuie milioane să investești.

Pentru o echipă de rugby sau sporturi de masă, nu-și permite Ministerul să bage milioane.  A fost condiție a lui Lucescu. Dânsul nu poate să vină la condiții mai proaste decât atunci când a plecat. Vrea un loc unde să izoleze echipa, să poată să facă două antrenamente pe zi, să ai masă, cazare, sală de forță și să nu mai aibă acces nimeni”a spus fostul atacant.

ADVERTISEMENT

Lipsa de exclusivitate la bazele actuale

De asemenea, Robert Niță a spus că lipsa de exclusivitate de la bazele actuale, care sunt împărțite cu copiii academiei, este o problemă. Fostul atacant rapidist a spus că Mircea Lucescu nu ar putea oferi din timpul lui zilnic pentru a fi cerut la fotografii.

“Dacă te duci la SFR sau Constructorul, treci printre părinți, printre copii.. E și activitatea centrului de copii și juniori. E unul dintre motivele pentru care Lucescu nu se alătură proeictului deocamdată. Nu poți să îi ceri, când vine la antrenament, să stea 15-20 de minute să facă poze cu copiii și cu părinții.

Să vină copiii, să se uite prin gard. Veneau copiii la ProRapid, se uitau puțin la antrenament și asta era. Dacă te duci la Constructorul nu pot să stea. Oricine poate veni să zică că e părintele lui ‘Vasilică’, de la o echipă adversă și să vadă fazele fixe.

Fazele fixe le faci undeva unde nu te vede nimeni, traseele de joc, să ai intimitate. Oricine se duce la Constructorul, stă pe deal acolo, își pune o cameră pe șapcă și ți-a filmat tot antrenamentul“, a spus Robert Niță, în exclusivitate.

Cum A BLOCAT Ministerul Transporturilor VENIREA lui Mircea Lucescu la Rapid

ADVERTISEMENT