Cum era să piardă Steaua titlul la masa verde: “Am avut un gust amar!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
21/03/2018, 07:46
Cum era să piardă Steaua titlul la masa verde: “Am avut un gust amar!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Janos Szekely şi-a adus aminte de momentul în care FCSB a cucerit ultimul său titlu în sezonul 2014-2015, atunci când echipa pregătită de Costel Gâlcă a remizat în deplasare la CSM Poli Iaşi, dar ASA Târgu Mureş a fost învinsă pe propriul teren de Oţelul Galaţi, astfel că “roş-albaştrii” au câştigat campionatul.

“Cred că m-am lăsat de fotbal de vreo trei ani, de când am plecat din România, am plecat cu un gust amar. La Galaţi când am fost, am plecat la Steaua şi a câştigat Oţelul campionatul. La Steaua când am venit, am tot încercat, am câştigat doar Cupa României. Spun că am plecat cu un gust amar, pentru că ultima dată am jucat la ASA Târgu Mureş. În ultima etapă din acel sezon, Steaua a jucat la Iaşi, iar noi am jucat acasă cu Oţelul. Am pierdut titlul surprinzător. Ne-a bătut o echipă care nu avea nici echipament.

“Uite că în fotbal se pot întâmpla chiar foarte multe!”

Le-am dat noi echipament. Puteam să alegem să nu le dăm şi să câştigăm la masa verde, dar nu era corect. Am zis că nu e normal să câştigăm un campionat în acest fel. Chiar nu ne gândeam că nu vom câştiga acel meci. Ei erau retrogradaţi de mult timp, veniseră cu mulţi copii, dar uite că în fotbal se pot întâmpla chiar foarte multe. Meritam să câştigăm acel titlu, pentru că am bătut-o pe Steaua şi în tur, dar şi în retur” , a declarat Janos Szekely pentru Telekom Sport.

Închide ×