News

Cum a căzut tavanul unei secții de Poliție din Botoșani! Reacția Europol. Video

21.03.2021 | 09:55
Cum a cazut tavanul unei sectii de Politie din Botosani Reactia Europol Video
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum a căzut tavanul unei secții de Poliție din Botoșani. Acesta s-a prăbușit din cauza stării avansate de degradare. Doar norocul a făcut ca oamenii să nu fie răniți.

În momentul grozăviei, sediul se afla în reparaţii, iar agenții care lucrau, de obicei, în secție erau deja transferaţi în alte birouri.

ADVERTISEMENT

Un singur polițist era înăuntru, dar viața acestuia nu a fost pusă deloc în pericol. Acum, oamenii legii spun că și alte birouri din clădire prezintă asemenea riscuri.

Cum a căzut tavanul unei secții de Poliție din Botoșani

Agenții povestesc că stau cu găleţi și strâng apa atunci când plouă. Apa se infiltrează prin tavan și riscă să distrugă chiar documente importante şi echipamente din birouri.

ADVERTISEMENT

Culmea, sindicatul Europol transmite că acesta nu este un eveniment unic și că mai multe secții de poliție din țară se află într-o situație asemănătoare.

“Nu doar lipsa toaletelor și a apei curente sunt problemele cu care se confruntă Poliția Română. Așa arată biroul Poliției de Proximitate din cadrul IPJ Botoșani.

ADVERTISEMENT

Din cauza acoperișului subrezit de la ploile din ultimii ani, tavanul clădirii s-a prăbușit peste documente și aparatele de lucru, punând în pericol viata colegilor noștri care se aflau în birou în acel moment.

În alte 3 birouri din clădire, colegii stau cu gălețile când plouă, mutând documentele și echipamentele dintr-un loc în altul pentru a nu fi distruse.

ADVERTISEMENT

Ca acest sediu sunt multe altele la nivel național, pentru că subfinantarea MAI naște pericole, iar pericolul de a-ți cădea tavanul în cap la serviciu e din ce în ce mai des întâlnit”, susțin reprezentanții sindicatului Europol, într-un mesaj postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: