Fotbal international

Cum a celebrat Georgina Rodriguez primul gol al lui Ronaldo în Serie A. Video

16.09.2018 | 23:00
Cum a celebrat Georgina Rodriguez primul gol al lui Ronaldo in Serie A Video

Cristiano Ronaldo a marcat primele sale goluri în Serie A înpartida câștigată de Juventus pe teren propriu cu Sassuolo, scor 2-1

. Portughezul a așteptat 344 de minute pentru a sparge gheața în campionatul Italiei și a avut nevoie de 27 de șuturi ca mingea să intre în plasă. 

Pentru Juventus, aceasta a fost cea de-a patra victorie consecutivă în Serie A, torinezii fiind singura echipă cu punctaj maxim după patru etape.

Cum a celebrat Georgina Rodriguez primul gol al lui Ronaldo

Prezentă în tribunele arenei din Torino, Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, s-a ridicat în picioare ca să aplaude prima reușită a fostului star de la Real Madrid.

VIDEO AICI

L-a încurajat pe Ronaldo și la CM 2018

Georgina Rodriguez a fost suporterul cel mai înfocat al lui Ronaldo și la Campionatul Mondial din vară. Nu a ratat niciun meci, iar la duelul cu Maroc, disputat la Moscova, s-a evidențiat în tribune. Şi starul lusitan a demonstrat din nou că fără el Portugalia ar fi poate la jumătate din potenţial, aducând victoria cu 1-0 în faţa Marocului, în urma unei lovituri de cap.


Au o fetiță împreună

Georgina Rodriguez i-a dăruit o fetiță lui Cristiano Ronaldo în luna noiembrie a anului trecut, pe numele de Alana Martina. Jucătorul a fost prezent la eveniment, pe care l-a şi filmat, iar imediat după ce Alana Martina a venit pe lume a şi postat o imagine alături de Georgina, pe patul de spital, cu mesajul că ambele se simt excelent şi că este cel mai fericit om de pe pământ.

Cristiano avea deja alţi trei copii, pe Cristiano junior, în vârstă de 6 ani şi pe gemenenii Matteo şi Eva, care s-au născut în vară, dar toţi aceştia sunt veniţi pe lume cu ajutorul unor mame surogat din Statele Unite. Pentru Cristiano Junior au existat zvonuri contradictorii privind preţul plătit de portughez, unele publicaţii ajungând la o sumă imensă, de 12 milioane de euro. Realitatea este că jucătorul a scos din conturi o sumă mult mai mică, în jur de 300.000 de dolari, iar pentru gemeni a achitat câte 200.000 de dolari pentru fiecare copil.

Cristiano Ronaldo a fost surprins de paparazzi în pauza dedicată echipelor naționale relaxându-se alături de logodnica sa Georgina Rodriguez într-o mini-vacanță cu yacht-ul la Saint-Tropez. Ronaldo vizitase și Sardinia cu o săptămână mai devreme.

Următorul meci al lui Juventus este programat miercuri seara, de la ora 22:00, în UEFA Champions League cu Valencia. Apoi, pe Ronaldo îl așteaptă alte două partide lejere în campionat, în care își poate trece din nou numele pe lista marcatorilor, cu Frosinone și cu Bologna.