Life

Cum a cerut-o Irinel Columbeanu în căsătorie pe Monica Gabor: “Asta nu intră la capitolul greșeli”

Cum a cerut-o Irinel Columbeanu în căsătorie pe Monica Gabor. Fostul milionar a povestit unde s-a petrecut momentul special.
14.09.2022 | 10:46
Cum a ceruto Irinel Columbeanu in casatorie pe Monica Gabor Asta nu intra la capitolul greseli
Cum a cerut-o Irinel Columbeanu în căsătorie pe Monica Gabor. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe Monica Gabor. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc.

Cum a cerut-o Irinel Columbeanu în căsătorie pe Monica Gabor

Recent, afaceristul a fost invitat în cadrul unei emisiuni, acolo unde a vorbit despre importanța banilor, dar și despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost căsătoriți din 2006 până în 2011, atunci când au divorțat cu mare scandal.

Irinel Columbeanu și-a amintit cum a cerut-o de soție pe Monica Gabor și spune că nu regretă nimic. Cererea a avut loc chiar în grădina sediului Pro TV.

“Eu, sincer, am niște amintiri dragi care mă leagă de acest studio, chiar ca și clădire, unde ne situăm acum.

ADVERTISEMENT

Aici am asistat la niște filmări pe care le făcea fosta mea soție, Monica, și, într-o pauză am ieșit să fumez o țigară și să vorbesc cu nașul nostru, domnul Matei Miko.

I-am mărturisit faptul că mi-a trecut prin minte să o cer de soție. Eram afară, în grădina asta, care era aici.

ADVERTISEMENT

Deci, asta nu intră la capitolul greșeli, au existat alt gen de greșeli.”, a dezvăluit Irinel Columbeanu la Vorbește lumea, de la Pro TV.

În cadrul aceluiași interviu, Irinel Columbeanu a fost întrebat ce ar alege dintre bani și liniște, dacă s-ar întoarce în timp.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a fost sincer și a spus că ar alege tot banii.

Ce l-a atras pe Irinel Columbeanu la Monica Gabor

Irinel Columbeanu a dezvăluit recent ce l-a atras la Monica Gabor, în afară de frumusețe. Fostul fotomodel l-a cucerit pe afacerist și prin inteligență, mai ales că avea note foarte bune la școală.

La începutul relației cu fostul milionar, Monica Gabor încă era elevă în clasa a XII-a. Fostul milionar i-a văzut carnetul de note vedetei și a fost cucerit de rezultatele remarcabile la învățătură.

“Ca să încurajăm tineretul să învețe, aș putea să spun că- dar aș minți puțin, ceea ce nu vreau- că i-am văzut carnetul de note. Nașul nostru are și acum poze cu el și avea numai note de 10.

Dacă v-aș spune că da (n.r. că asta m-a încurajat) mi-e că ar râde lumea de mine, dar și acest lucru a contat, sincer să fiu.”, a declarat Irinel Columbeanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT