Fotbal intern

Cum a cheltuit CSA Steaua 22 de milioane de euro! Ce salariu are George Ogăraru

09.02.2021 | 11:13
Cum a cheltuit CSA Steaua 22 de milioane de euro Ce salariu are George Ogararu
Cum a cheltuit CSA Steaua 22 milioane de euro! Ce salariu are George Ogararu
ADVERTISEMENT

MAPN a publicat toate cheltuielile Clubului Sportiv al Armatei în anul 2020, iar secția de fotbal este în topul bugetelor. George Ogăraru, noul manager sportiv al CSA Steaua București are și la un salariu deloc de neglijat pentru un club de liga a treia.

CSA Steaua București se bate în acest sezon pentru promovarea în Liga a doua cu FCSB II, iar noua conducere a clubului militar oferă toate condițiile pentru ca echipă să își îndeplinească obiectivul principal, după ce în anii trecuți CSA Steaua a ratat doi ani la rând promovarea.

ADVERTISEMENT

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua continuă, însă „,militarii” fac tot ce pot pentru a readuce secția de fotbal acolo unde a fost odată, iar MAPN a pus la bătaie un buget uriaș pentru a reuși acest lucru.

22 de milioane de euro a fost bugetul celor 40 de secții ale CSA Steaua București

Conform datelor publicate de către Ministerul Apărării Naționale în 2020 bugetul celor 40 de secții sportive ale clubului a fost de nu mai puțin de 22 de milioane de euro, dintre care suma de un milion de euro a fost direcționată către secția de fotbal a CSA Steaua București.

ADVERTISEMENT

Astfel, echipa de fotbal a avut parte de al doilea cel mai mare buget după secția de handbal, cu suma de 4.700.000 lei, adică aproximativ un milion de euro. Pe primul loc în acest top s-a situat secția de handbal, cu 6.167.195 lei, urmat de  rugbyul (4.351.587 lei), polo (3.496.900 lei) și baschet: (3.115.584 lei).

Potrivit acelorași informații publicate de către MAPN, secția de fotbal a avut nu mai puțin de 90 de sportivi și 267 de juniori, din totalul de 897 de seniori și 1.031 de juniori legitimați la toate cele 40 de secții ale CSA.

ADVERTISEMENT

Comandantul Mădălin Hîncu îl plătește pe George Ogăraru cu 4.000 de euro pe lună

Bugetul de 1.000.000 de euro al secției de fotbal al CSA Steaua pare justificat, ținând cont că doar managerul general și fostul jucător al Stelei, George Ogăraru, are un salariu lunar de 4.000 de euro. George Ogăraru a fost atacat de suporterii FCSB, după ce a acceptat oferta celor de la CSA Steaua, pe care acesta o consideră adevărata Steaua. Însă LPF a dat un răspuns tranșant în privința disputei dintre FCSB și CSA Steaua.

Ba, mai mult, secțiile de schi alpinism și escalada, schi biatlon și schi alpin și bob sanie au avut un buget gigantic de 250.000 de euro. Doar pentru doi sportivi seniori și trei juniori de la secția de bob-sanie s-a cheltuit în anul calendaristic 2020 suma de 384.733 de lei, adică vreo 80.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă la secția de fotbal au fost legitimați 90 de sportivi la celelalte cifrele sunt cu mult mai mici. La lupte au fost înscriși 52 sportivi, canotaj, 51 de sportivi, box, 50 sportivi, scrimă, 48 sportivi, tir sportiv și rugby, 42 sportivi, polo pe apă, 36 sportivi, hochei pe gheață, 34 sportivi, motociclism, natație și pentatlon modern și kaiac-canoe, 33 sportivi, karate, 32 sportivi, radioamatorism, 27 sportivi și 24 de sportivi la tir cu arcul.

  • 22.000.000 de euro a fost bugetul CSA Steaua în 2020
  • 1.000.000 de euro a fost bugetul secției de fotbal a CSA
  • 4.000 de euro e salariul lunar al lui George Ogăraru
ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un...
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un spion care s-a sinucis! "Nu pot să spun mai multe!"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de...
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de grade. Zonele lovite de ploi
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă