Fotbal intern

Cum a comentat Gică Hagi calificarea lui CFR Cluj în turul 2 al Ligii Campionilor: “Dan Petrescu a încercat să-i umfle pe cei de la Astana”

18.07.2019 | 16:08
Cum a comentat Gica Hagi calificarea lui CFR Cluj in turul 2 al Ligii Campionilor Dan Petrescu a incercat sai umfle pe cei de la Astana

Gică Hagi a prefaţat meciul Chindia Târgovişte – Viitorul, dar a comentat şi calificarea lui CFR Cluj în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Formaţia din Gruia a eliminat-o pe Astana, performanţă pe care “Regele” a considerat-o ca fiind una normală.

Cum a comentat Gică Hagi calificarea lui CFR Cluj în turul 2 al Ligii Campionilor: “Fotbalul nostru e mai bun ca al lor”

Gică Hagi a comentat calificarea lui CFR Cluj în turul 2 al Ligii Campionilor şi i-a trimis un mesaj lui Dan Petrescu. Antrenorul Viitorului a susţinut că formaţia din Gruia avea şanse mari să se califice şi a declarat că fostul său coleg din “Generaţia de Aur” a încercat să umfle campioana Kazahstanului.

“Chiar dacă Dan Petrescu a încercat să-i umfle puţin, şi pe dreptate, că aveau nişte rezultate în spate, nu era o echipă aşa de puternică. Am simţit CFR-ul mai bun, ştiam că au capacitatea să câştige cu Astana. Văzând meciul, ştiam că are şanse foarte mari să se califice. Bravo lui Dan, bravo jucătorilor. E o calificare normală, e totuşi vorba de CFR şi cred că fotbalul românesc e încă mai bun ca al lor. Sper să ne calificăm şi noi în turul următor, să aducem puncte, să fim acolo”, a declarat Gică Hagi.

Cum a comentat Gică Hagi calificarea lui CFR Cluj în turul 2 al Ligii Campionilor
Cum a comentat Gică Hagi calificarea lui CFR Cluj în turul 2 al Ligii Campionilor

Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu, contre după CFR Cluj – Astana 3-1

După meciul tur, de la Astana, Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Culio, motiv pentru care Dan Petrescu i-a răspuns fostului său coleg la finalul meciului retur. “În primele trei meciuri, echipa nu a jucat rău, dar a fost făcută varză și pilaf de toată lumea din România. Eu nu mai eram antrenor bun, sunt cel mai prost. Culio era bătrân, jucătorii nu știau să joace și se apărau. Fals, asta e România, asta e presa. Nu accept ca la unii jucători să se vorbească urât. Culio e cel mai bun jucător din istoria lui CFR. Nu ar trebui să vorbească nimeni rău despre el. A făcut un meci mare și e un jucător care nu aș vrea să îmbătrânească”, a spus Dan Petrescu.

“Mi-a stricat seara, îți dai seama? Pe mine mă amuză copios declarațiile astea. Eu merg pe aceeași idee pe care am spus-o. Să îi mai dea nu un an lui Culio, cel mai bun jucător din istorie. Să-i dea cinci ani. E treaba lor. I-a motivat chestia asta, Culio a fost cel mai bun jucător, Petrescu s-a dezlănțuit. Tot ce spune Dan Petrescu la Cluj e literă de lege. Dacă Dan Petrescu ridică paharul ăsta și spune că e vin roșu de Bordeaux, toată lumea de acolo zice ‘da, este vin roșu de Bordeaux’. Nu, este apă plată. Eu când eram antrenor la AEK Atena, el era la Sportul și eu semnam cu Atena. Eu am fost la PAOK, nu știu unde era el atunci. Faptul că nu am continuat, e altă problemă. Am ales să fac jobul ăsta. Eu nu dețin adevărul absolut, dar este o părere. Eu sunt imparțial. Ce să fac? Să mă dau bine pe lângă Dan Petrescu? Eu nu am niciun avantaj de la nimeni. E bine că echipa s-a mobilizat exemplar după declarațiile mele”, a fost replica lui Ilie Dumitrescu.