Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Cum a comentat Gică Hagi reacția virulentă a lui Nicușor Stanciu după România – Ucraina 3-0: „Lăsați-l să vorbească! Are dreptul!”

Gheorghe Hagi a discutat despre reacția virulentă a lui Nicușor Stanciu la conferința de presă de după meciul zdrobitor cu Ucraina, scor 3-0, spunând că este îndreptățit.
18.06.2024 | 13:40
Cum a comentat Gica Hagi reactia virulenta a lui Nicusor Stanciu dupa Romania  Ucraina 30 Lasatil sa vorbeasca Are dreptul
Cum A COMENTAT Gica Hagi REACTIA VIRULENTA a lui Nicusor Stanciu dupa Romania - Ucraina 3-0
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a avut ca invitat telefonic pe Gheorghe Hagi la emisiunea EURO FANATIK, unde au discutat despre răspunsul lui Stanciu de la finalul meciului. Echipa națională a trecut ușor de Ucraina, contrar tuturor așteptărilor, ceea ce a atras reacții.

Nicolae Stanciu, îndreptățit să vorbească

Gheorghe Hagi a discutat despre ceea ce a spus Nicolae Stanciu la finalul meciului cu Ucraina, scor 3-0. „Regele“, cunoscut pentru desele sale reacții virulente, a sărit în apărarea mijlocașului care a înscris o bombă contra lui Lunin.

ADVERTISEMENT

„Lăsăți-l în pace. Fiecare jucător are momentele lui. Trebuie lăsat să joace, fiecare are dreptul să mai zică câte una. Asta e, când se spune, rămâne acolo. Lăsăți-l. Rămânem cu ce a făcut Stanciu pe teren, restul pentru mine contează mai puțin.

Din când în când, jucătorul are voie să își spună ‘oful’ lui. Mă pui pe mine să judec ce unul sau nu știu care? Nu pot să fac lucrul asta, nu vreau să răspund. Am intrat să răspund, doar să vorbesc despre lucrurile bune, ce s-a făcut bun“, a spus Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Ce a spus căpitanul echipei naționale

Nicolae Stanciu, pe lângă discursul despre meci, a avut o reacție virulentă la adresa contestatarilor. Fostul decar consideră că sunt binevenite criticile, dar nu sub forma jignirilor adresate jucătorilor.

„Vă prezint scuze vouă, jurnaliștilor, dacă v-am jignit vreodată și le prezint scuzele și acelor două mii de suporteri care ne-au huiduit după două amicale. Vă rog să rămâneți la critici, dar să nu depășiți o graniță!

ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani au fost jigniți colegi de-ai mei. Accept, sunt cel mai slab număr 10 din istorie. Mi-am dorit să fiu în echipa națională. Și eu, că și voi am trecut prin multe că să ajung aici. Vă rog, nu ne mai jigniți!”, a mai spus Nicolae Stanciu, la conferința de presă de la finalul meciului.

Nicolae Stanciu, omul meciului

Nicolae Stanciu a fost desemnat omul meciului de UEFA, după ce a trimis un gol fabulos în poarta Ucrainei. După o acțiune de pressing, atacul naționalei a recuperat mingea, Man a pasat-o sărit spre Stanciu, care a șutat din prima în vincul lui Lunin.

ADVERTISEMENT

Golul a fost lăudat de presă internațională, dar și de paginile de social media cu profil dedicat fotbalului. De altfel, Nicolae Stanciu a fost și cel mai dorit jucător la flash-interviuri, fiind preluat de presa spaniolă, britanică sau chineză.

Gica Hagi SE INCLINA in fata lui Nicusor Stanciu

ADVERTISEMENT
1,90 este COTA BETANO pentru "Ambele echipe înscriu" la România - Belgia
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români