Life

Cum a copiat-o Camilla pe Prințesa Diana. A fost aspru criticată: „Lamentabil”

Cum a copiat-o Camilla pe Prințesa Diana, cea care era nevasta bărbatului pe care îl iubea. A fost criticată pentru alegerea sa.
21.03.2023 | 22:21
Cum a copiato Camilla pe Printesa Diana A fost aspru criticata Lamentabil
Cum a copiat-o Camilla pe Prințesa Diana. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Camilla, Regina Consoartă a Marii Britanii, ar fi adorat în secret stilul vestimentar al Prințesei Diana. Aceasta chiar ar fi copiat-o de mai multe ori!

Cum a copiat-o Camilla pe Prințesa Diana

Camilla ar fi iubit în secret stilul vestimentar al rivalei sale în dragoste. Tocmai de aceea, mai ales după moartea Prințesei de Wales, aceasta a încercat să o copieze.

ADVERTISEMENT

Dar încercarea acesteia a fost aspru criticată, iar Camilla nu ar fi reușit deloc să aducă la viață aceaași viziune. Apariția celebră pe care soția Regelui Charles ar fi încercat să o reproducă a fost a rochiei „de răzbunare”.

Este vorba despre acea rochie neagră mulată și cu un decolteu adânc purtată de Prințesa Diana. Această apariție a rămas în istorie ca rochie de răzbunare.

ADVERTISEMENT

Numirea astfel a rochiei a fost pentru că Diana a purtat-o în ziua în care Charles a recunoscut adulterul său. Acesta se iubea de mult timp cu nimeni alta decât Camilla.

Camilla a copiat-o pe Prințesa Diana
Camilla a copiat-o pe Prințesa Diana. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Tiktok

Camilla, aspru criticată pentru că a copiat-o pe regretata Diana

Doar că încercarea de a copia acea rochie celebră nu a fost una de bun augur pentru Camilla. Ea a fost aspru criticată după apariția imaginilor.

ADVERTISEMENT

„Ea a încercat din greu, dar a eșuat lamentabil”, a scris cineva pe rețelele de socializare. „Numai Diana poate să arate bine în rochia răzbunării”, a mai notat cineva.

„Nimic nu se aseamănă cu originalul. Fapt”, a mai scris cineva. „Diana are o eleganță pe care cealaltă nu o poate avea, un singur lucru… cred că este frumusețea”, a mai scris cineva, extrem de critic.

ADVERTISEMENT

Oamenii au fost și mai critici la adresa apariției Camillei și au spus că a copiat chiar și bijuteriile purtate de Diana. „Chiar și colierul (n.r l-a copiat). A luat versiunea de la Walmart a rochiei”, a notat cineva.

O persoană chiar a considerat că Reginei Consoarte chiar ar trebui să-i fie rușine pentru faptul că a copiat celebra ținuta a Prințesei Diana. „Ce crede că face, chiar șo colierul? Nu îți este rușine?”, a mai spus cineva.

Altcineva îi critica alegerile amoroase ale regelui Marii Britanii: „Regele Charles chiar a trecut de la Louis Vuitton la Wish (n.r celebru retailer cu produse ieftine)”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT