Life

Cum a cucerit-o Florin Salam pe iubita sa. Ce făcea manelistul pentru Roxana Dobre 

08.04.2021 | 09:26
Cum a cucerito Florin Salam pe iubita sa Ce facea manelistul pentru Roxana Dobre
Cum a cucerit-o Florin Salam pe iubita sa. Ce făcea manelistul pentru Roxana Dobre. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Florin Salam și Roxana Dobre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani, însă manelistul a dezvăluit abia acum cum a reușit să o cucerească pe frumoasa brunetă. Artistul a spus ce făcea pentru a-i intra în grații. 

Cântărețul de muzică de petrecere a mărturisit că partenera sa de viață nu s-a lăsat ușor convinsă, însă rugăciunile i-au fost ascultate în cele din urmă. Vedeta închina în fiecare seară o rugă, în timp ce ținea o poză de-a brunetei alături, pe noptieră.

ADVERTISEMENT

Manelistul și-a dorit să fie văzut de Roxana Dobre exact așa cum este cu adevărat, motiv pentru care Florin Salam se ruga în continuu să se îndrăgostească de el. În cele din urmă drumurile lor au devenit unul și același, dovadă că sunt extrem de uniți.

Florin Salam, despre relația cu Roxana Dobre. Cum a cucerit-o artistul

„Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza. Și el știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem și nu eram sigur dacă o să fie…

ADVERTISEMENT

Îi spuneam: «Roxana, noapte bună, sărut mâna, te iubesc». Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu”, a mărturisit Florin Salam în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe Youtube.

Îndrăgitul artist și Roxana Dobre sunt împreună de ani buni, însă nu au ajuns nici până acum în fața altarului. Nunta celor doi ar trebui să aibă loc anul acesta, însă rămâne de văzut dacă va avea loc sau va fi amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă așteaptă cu sufletul la gură cel mai important eveniment din viața ei, fiind prima oară când îmbracă rochia de mireasă. Florin Salam a mai fost căsătorit, cu Fănica, femeia care i-a dăruit doi copii, Betty și Dani, care l-au făcut și bunic.

„Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente nașpa în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… 

ADVERTISEMENT

Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit. O să fie la anul, nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer.

Aia civilă nu prea mă interesează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu”, spunea Roxana Dobre anul trecut pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT