Fotbal international

Cum a cucerit Ronaldo un fotomodel marocan. Cristiano era cu Irina Shayk

20.05.2018 | 13:22
Cum a cucerit Ronaldo un fotomodel marocan. Cristiano era într-o relaţie cu Irina Shayk.

The Sun dezvăluie modul în care a cucerit Cristiano Ronaldo un superb fotomodel marocan, pe vremea când era încă angajat într-o relaţie cu Irina Shayk. Frumoasa Amal Saber a povestit pentru tabloidul englez că a trăit o noapte plină de pasiune, care s-a întins până spre zorii zilei alături de starul lui Real Madrid. VEZI GALERIE FOTO

“Ne-am cunoscut într-un local luxos din Madrid. Prima dată am râs când l-am văzut cum era îmbrăcat. Am şi zis că parcă este un chelner şi că aştept să vină să mă servească. Nu s-a supărat, dimpotrivă a râs şi apoi mi-a spus că lui nu îi plac blondele, dar că eu sunt foarte atrăgătoare şi m-a invitat să mergem la el.

Cum a cucerit Ronaldo un fotomodel marocan. Labradorul Marosca a avut un rol important

De fapt, m-a convins să accept în momentul în care mi-a spus că îmi va arăta cei trei câini ai săi. Mie îmi plac foarte mult câinii şi am acceptat. A fost o alegere inspirată, pentru că m-am simţit foarte bine. Are nişte exemplare cu adevărat superbe, în special labradorul Marosca. Şi are o casă absolut superbă.

Cristiano este un bărbat foarte galant. Am băut toată noaptea şampanie de pepene. Singurul lucru care m-a amuzat era faptul că pe perete trona o fotografie mare a iubitei lui, pe urmă am aflat că era Irina, dar asta nu l-a deranjat nici un moment, aşa că Irina ne-a privit din imagine toată noaptea”. Însă nu toate femeile celebre au avut succes la Cristiano Ronaldo, aşa cum au păţit surorile Kardashian.