Life

Cum a cunoscut-o Marian Drăgulescu pe Simona, femeia care l-a convins să se căsătorească a treia oară: „O coincidență”

Marian Drăgulescu a făcut dezvăluiri despre relația cu actuala lui iubită. Simona l-a convins că este femeia cu care vrea să-și petreacă tot restul vieții.
15.08.2022 | 14:15
Cum a cunoscuto Marian Dragulescu pe Simona femeia care la convins sa se casatoreasca a treia oara O coincidenta
Marian Dăgulescu a vorbit despre relația cu Simona. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu a vorbit despre Simona, femeia cu care are o relație de mai bine de doi ani și jumătate. Sportivul este hotărât să se căsătorească din nou, chiar dacă a mai trecut prin două divorțuri.

Cum a cunoscut-o Marian Drăgulescu pe iubita lui?

Marian Drăgulescu și Simona sunt împreună de mai bine de doi ani, iar fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit că sunt foarte compatibili și chiar că se înțeleg din priviri. Sportivul a mărturisit că iubita lui l-a cucerit cu simțul umorului, dar nu neagă faptul că este o femeie frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Are simțul umorului. Este foarte inteligentă, foarte frumoasă. Cumva, suntem foarte compatibili. Avem foarte multe lucruri în comun. Ne înțelegem din priviri de multe ori”, a declarat Marian Drăgulescu la Antena Stars.

Simona este inginer în construcții și nu are legătură cu domeniul din care provine Marian Drăgulescu, însă acest lucru nu i-a împiedicat să se îndrăgostească.

ADVERTISEMENT

„Ea este inginer în construcții. Nu are nicio treabă cu sportul. A fost o coincidență, cum a fost și gimnastica în viața mea.

Ea lucra la o firmă care era la parterul blocului unde stăteam eu cu chirie. Ne vedeam zilnic”, a dezvăluit Marian Drăgulescu.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu vrea să se căsătorească pentru a treia oară

Marian Drăgulescu a mai fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, cu care are și doi copii, dar și cu Corina, mariaj care a durat aproape un deceniu. Totuși, sportivul este hotărât să ajungă din nou la Starea Civilă.

„Ne dorim să ne și căsătorim, să se termine un pic cu nebunia asta, cu incertitudinea asta cu pandemia, cu locațiile…Nu e asta o prioritate.

ADVERTISEMENT

Noi ne înțelegem bine și fără acte, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim. Vom face și acest pas, ne dorim și copii, dar le luăm pe rând. Nu ne grăbește nimeni”, a susținut sportivul.

ADVERTISEMENT