Life

Cum a cunoscut-o Mihai Albu pe iubita sa și ce diferență de vârstă există între cei doi. Designerul și Elena sunt împreună de aproape un an de zile

Cu câți ani este mai mare Mihai Albu decât iubita lui. În ciuda diferenței de vârstă, designerul și Elena trăiesc o poveste de iubire ca-n filme.
15.05.2024 | 11:50
Cum a cunoscuto Mihai Albu pe iubita sa si ce diferenta de varsta exista intre cei doi Designerul si Elena sunt impreuna de aproape un an de zile
Ce diferență de vârstă există între Mihai Albu și Elena Nechifor, iubita lui. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pentru Mihai Albu, divorțul de Iulia Albu a reprezentat un nou început. Faimosul designer și-a refăcut viața alături de Elena Nechifor, femeia care îl face fericit de aproape un an de zile. Iată cum a început povestea de dragoste dintre cei doi.

Unde s-au întâlnit Mihai Albu și Elena Nechifor

Mihai Albu este unul dintre cei mai cunoscuși designeri din România. Numele său este sonor și peste hotare și nu este de mirare că publicul a manifestat mereu interes față de viața sa privată.

ADVERTISEMENT

După mariajul cu Iulia Albu, finalizat cu divorț, Mihai Albu a început să fie mult mai discret. Însă, după ce a întâlnit femeia perfectă care îl face fericit în fiecare zi, designerul a decis să nu o mai țină ascunsă.

Mihai Albu și-a asumat public relația cu Elena Nechifor, iubita sa. Partenera designerului este medic chirurg, iar întâmplarea a făcut ca aceștia să se cunoască chiar la spital.

ADVERTISEMENT

Designerul își amintește mereu cu plăcere cum a avut loc prima interacțiune cu iubita lui. Acesta era împreună cu Iulia, atunci când a avut primul contact vizual cu actuala lui iubită.

Elena a povestit că, Mihai Albu a venit la spital cu Iulia Albu care, la acel moment, suferise o entorsă. La scurt timp după ce s-au văzut la spital, cei doi au început să facă schimb de mesaje.

ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă există între Mihai Albu și iubita lui

Conexiunea dintre Mihai și Elena Nechifor a fost una puternică încă din primele clipe. Cei doi nu au realizat că vor ajunge să fie împreună, ci au lucrurile s-au îndreptat de la sine în această direcție.

”Nu ne-am cunoscut la bal, ci direct la spital. Prima noastră întâlnire a fost la spital, unde a venit cu doamna Albu. (…) Două săptămâni am vorbit pe telefon despre tratamentul mamei. Nu mi-am dat seama că putem avea o relație.”, a spus Elena în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu și Elena Nechifor se înțeleg de minune, iar diferența de vârstă de 20 de ani dintre ei nu a fost niciodată un obstacol în relația lor. Din contră, cei doi au o comunicare foarte bună și știu că se pot baza unul pe celălalt ori de câte ori este nevoie.

Atunci când vine vorba despre iubita lui, Mihai Albu are cuvinte de laudă la adresa ei. Designerul o apreciază enorm și este conștient de calitățile pe care le are Elena. Potrivit declarațiilor lui, aceasta este empatică, blândă și, cel mai important, știe să gătească foarte bine.

”Gătește foarte bine, nu mint, de toate. Și pârjoale, sarmale, de toate. Admir blândețea la ea, implicarea.”, a spus Mihai Albu despre Elena în emisiunea menționată.

ADVERTISEMENT