Life

Cum a cunoscut-o Mihai Șora pe Luiza Palanciuc. Ce diferență de vârstă există între cei doi

Mihai Șora formează un cuplu în prezent cu Luiza Luiza Palaciuc. Cei doi s-au căsătorit pe când filosoful avea 98 de ani.
08.11.2022 | 09:17
Cum a cunoscuto Mihai Sora pe Luiza Palanciuc Ce diferenta de varsta exista intre cei doi
Mihai Șora și Luiza Palaciuc formează un cuplu de mai bine de opt ani de zile. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre Mihai Șora și Luiza Palaciuc este una de-a dreptul deosebită. Cei doi s-au cunoscut la momentul potrivit, putem spune.

Cum s-au cunoscut Mihai Șora și Luiza Palaciuc

Mihai Șora și-a pierdut soția în anul 2011, iar pentru o bună perioadă de timp a fost devastat având în vedere că cei doi au fost căsătoriți încă din anul 1939.

ADVERTISEMENT

Puțin timp mai târziu, norocul i-a surâs, iar Luiza Palaciuc a fost o adevărată surpriză pentru el. În 2014, cei doi au decis să își unească destinele, iar vârsta nu a fost un impediment.

Între Mihai Șora și Luiza Palaciuc există o diferență de vârstă de 56 de ani, iar în momentul în care s-au căsătorit, filosoful avea 98 de ani.

ADVERTISEMENT

Chiar el povestea în momentul în care a făcut publică relația cu Luiza Palaciuc că se bucură de faptul că a avut ocazia să aibă lângă el o persoană dragă, pe care are șansa să o iubească.

”Cel mai mulţumit sunt de faptul că pot iubi. Iubesc oamenii şi, mai ales, iubesc o fiinţă care stă lângă mine, împreună cu mine. Şi al cărei nume este Luiza”, spunea Mihai Șora.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp însă. Amândoi lucrau la fondarea unei reviste în 2010, moment în care soția filosofului încă era în viață.

Mihai Șora are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale, Luiza Palanciuc

Ulterior însă, se pare că relația lor a prins culoare, iar acum, sunt mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Mihai Șora își împarte sentimentele pe rețelele de socializare de ceva timp și are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale.

Cei doi au și pasiuni comune. Amândoi sunt pasionați de filosofie, iar Luiza Palanciuc este și poetă, lucruri care, evident, i-au apropiat și mai mult în ultimii ani de zile.

”Iubirea, în formele ei cele mai diverse, este un lucru care trebuie să ne acompanieze viaţa de la început până la sfârşitul ei.

Există în fiecare viaţă atâta lumină cât capacitate dai iubirii. Iubirea îmbrăţişează din capul locului întreaga lume”, scria la un moment dat filosoful în una dintre postările sale.

Amintim că luni, 7 noiembrie, Mihai Șora a împlinit vârsta de 106 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: