Life

Cum a decurs prima întâlnire dintre Cabral și socrii săi. Dezvăluiri uimitoare făcute de prezentator: „Și-au făcut cruce cu limba”

Cabral Ibacka a făcut dezvăluiri despre prima întâlnire cu socrii săi. Faimosul prezentator de la Pro TV a precizat că aceștia nu prea l-au plăcut atunci când l-au întâlnit, dar lucrurile s-au schimbat între timp.
13.07.2022 | 22:52
Cum a decurs prima intalnire dintre Cabral si socrii sai Dezvaluiri uimitoare facute de prezentator Siau facut cruce cu limba
Cum a decurs prima întâlnire dintre Cabral și socrii săi. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka a povestit cum a fost prima întâlnire cu părinții Andreei, soția sa.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Cabral și socrii săi

Cabral Ibacka a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre el și părinții soției sale, Andreea Ibacka.

Conform declarațiilor făcute de prezentatorul de la Pro TV, prima întâlnire dintre el și viitorii săi socri nu a mers deloc așa cum s-ar fi așteptat, lucru care l-a făcut pe Cabral Ibacka să spună că, cel mai probabil, părinții soției sale și-au făcut cruce cu limba în momentul în care l-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au schimbat de la acel moment și, după 14 ani de relație cu soția lui, Cabral spune că este preferatul socrului său.

Nici soacra lui nu îl displace, a dezvăluit Cabral Ibacka despre relația cu părinții Andreei Ibacka.

ADVERTISEMENT

”Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar”, a spus el, conform Viva.

Prezentatorul de la Pro TV a mai dat detalii și despre felul în care a evoluat relația dintre el și soția lui și a precizat că Andreea Ibacka nu s-a lăsat deloc ușor și abia după șase luni a vrut să iasă la o cafea alături de acesta.

ADVERTISEMENT

„După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea.

Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva… ”, a spus Cabral.

ADVERTISEMENT

Se pare că a fost cea mai bună decizie pentru că acum Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și se înțeleg de minune.

Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți și au împreună doi copii, pe Namiko și Tiago.

ADVERTISEMENT
Tags: