Sport

Cum a decurs prima întâlnire dintre Gheorghe Mustață și Edi Iordănescu: „Nici n-a stat la discuție!”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre prima întâlnire avută cu Edi Iordănescu, noul antrenor al echipei patronate de Gigi Becali.
20.08.2021 | 20:13
Cum a decurs prima intalnire dintre Gheorghe Mustata si Edi Iordanescu Nici na stat la discutie Exclusiv
Cum a decurs prima întâlnire dintre Gheorghe Mustață și Edi Iordănescu: „Nici n-a stat la discuție!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

La nici trei zile de la anunțul că Edi Iordănescu este noul antrenor al FCSB-ului, tehnicianul a devenit membru de onoare în Asociația „Salvați Steaua”.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Gheorghe Mustață și Edi Iordănescu

Gheorghe Mustață susține că a avut o discuție plăcută cu Edi Iordănescu, care a acceptat din prima să devină membru de onoare în asociația înființată de suporterii FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

În plus, liderul galeriei FCSB este sigur că i se va pune la dispoziție tot ce își dorește, lui Edi Iordănescu, în materie de transferuri de jucători.

„O întâlnire foarte bună, necesară și, din punctul nostru de vedere, nu ne mai trebuie nimic acum, decât Edi să știe să-și facă treaba și totul să fie ok.

ADVERTISEMENT

Evident (n.r. că Edi Iordănescu a acceptat din prima să fie membru de onoare), nici n-a stat la discuție, a făcut poză cu noi, cu președintele asociației, Virgil Boglea.

MM-ul este membru al asociației și am considerat, atâta timp cât Edi a avut atitudinea asta și a venit la noi, să-l facem membru de onoare cu statut vechi.

ADVERTISEMENT

Am discutat lucruri pe care nu vrem să le dăm din casă. Am discutat și de echipă, am discutat de absolut tot ce are de gând să facă, obiectivele lui, ce trebuie făcut la echipă.

Am discutat, dar nu pot să-ți dau detalii. Sunt niște chestii pe care am spus că o să rămână între noi și eu zic că merită să rămână între noi.

ADVERTISEMENT

De transferuri n-am discutat. Eu cred că, dacă mai are nevoie de ceva, i se va pune la dispoziție. Din ce am văzut, i se va pune absolut tot ce își dorește, tot ce vrea”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu opt puncte obținute după cinci meciuri jucate.

FCSB va juca, acasă, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în următoarea etapă de Liga 1. Partida va avea loc luni, de la ora 21:30.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT