Life

Cum a descris-o Bianca Drăgușanu pe Dana Budeanu. Declarația la care puțini se așteptau: „Face istorie femeia asta”

Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. Cum a descris-o vedeta de televiziune pe faimoasa creatoare de modă și ce a declarat despre ea.
20.09.2022 | 18:13
Cum a descriso Bianca Dragusanu pe Dana Budeanu Declaratia la care putini se asteptau Face istorie femeia asta
Cum a descris-o Bianca Drăgușanu pe Dana Budeanu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a făcut declarații surprinzătoare la adresa Danei Budeanu! Iată ce a spus vedeta de televiziune.

Cum a descris-o Bianca Drăgușanu pe Dana Budeanu

Bianca Drăgușanu a recunoscut că o place pe Dana Budeanu, pentru că au păreri similare despre viață.

ADVERTISEMENT

Laudele parcă nu se mai terminau atunci când Bianca Drăgușanu a fost întrebată despre Dana Budeanu, în cadrul emisiunii online a lui George Tănase.

Bianca Drăgușanu a fost supusă unui joc în care trebuia să aleagă o persoană alături de care să petreacă o vacanță în Bali, iar răspunsul vedetei a fost… Dana Budeanu!

ADVERTISEMENT

Despre creatoarea de modă, vedeta TV a spus că se regăsește în lucrurile pe care le spune, dar și că este un „pachet complet” de frumusețe și o inteligență aparte.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a spus că Dana Budeanu este puternică și face ceea ce dorește, fără să îi pese de gura lumii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, iubita lui Gabi Bădălău a spus că Dana Budeanu „face istorie” și este superbă.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot!

E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a spus Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu

Dana Budeanu s-a mai referit în trecut la Bianca Drăgușanu și și-a arătat aprecierea față de fosta concurentă de la Asia express.

Creatoarea de modă aprecia faptul că a ajuns cunoscută și că toți iubiții ei, indiferent cât de cunoscuți erau, deveneau în presă „partenerii Biancăi Drăgușanu”, ea fiind mai celebră decât aceștia.

„Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut”, spunea Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT