News

Cum a descris-o Gheorghe Dincă pe Luiza în fața anchetatorilor. Criminalul din Caracal nu cunoaște numele victimelor sale

11.09.2019 | 16:45
Cum a descriso Gheorghe Dinca pe Luiza in fata anchetatorilor Criminalul din Caracal nu cunoaste numele victimelor sale
Gheorghe Dincă a descris-o pe Luiza ca pe o fată care purta bijuterii multe și voluminoase. Sursa foto: adevarul.ro

Gheorghe Dincă nu poate oferii detalii concrete despre Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, consideră că inculpatul are mai multe victime la activ. 

Cum a fost descrisă Luiza Melencu de criminalul din Caracal

Informații noi ies la iveală în cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă a descris-o pe Luiza Melencu în fața anchetatorilor ca fiind o adolescentă care purta multe bijuterii, lanțuri și cercei voluminoși, dar părinții fetei au declarat exact contrariul.

Monica Melencu, mama adolescentei a infirmat acest lucru spunând că Luiza purta numai un lănțișor cu trei inimioare și nu avea cercei. Faptul că fata nu purta multe accesorii se poate observa și din fotografiile postate pe rețelele de socializare. De asemenea, criminalul nu mai știe ce culoare aveau părul și ochii Luizei.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, susține că inculpatul nu cunoaște numele fetelor pe care le-a răpit și ucis. Se pare că Dincă le identifică drept victima 1 – Luiza Melencu și victima 2 – Alexandra Măceșanu. În aceste condiții avocatul este convins că monstrul din Caracal a făcut mai multe victime de-a lungul timpului.

Luiza Melencu a dispărut în urmă cu cinci luni
Avocatul familiei Melencu este de părere că Dincă a făcut mai multe victime. Sursa foto: observator.tv

Prietenul Luizei Melencu nu a fost audiat de DIICOT

Au trecut mai bine de cinci luni de când a dispărut Luiza Melencu, iar ancheta crimei fetei nu se apropie de final. Prietenul adolescentei de 18 ani a revenit în țară în urmă cu scurt timp, dar anchetatorii nu l-au audiat nici până la această oră.

„Nu m-a audiat nimeni, nu m-au chemat nicăieri. Eu am vorbit cu Luiza seara, iar a doua zi dimineața a fost răpită, a dispărut. Ne-am cam certat puțin și am luat decizia să ne despărțim. Nu am mai vorbit după acea seară. Am încercat să o sun, nu îmi venea să cred așa ceva. Nici acum nu îmi vine să cred ce se întâmplă”, a declarat Alexandru Duță, prietenul Luizei Melencu.

„Cred că este în viață, nu cred că este moartă. Din câte am auzit sunt mai multe persoane implicate în acest caz”, a completat băiatul de 21 de ani. Alexandru Duță era plecat la muncă în Italia în momentul în care Luiza Melencu a dispărut.