Life

Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta: „Este hot babe”. Răspunsul make-up artistului

Cum a comentat-o Iulia Albu pe Ema Uta. Răspunsul faimosului make-up artist a fost dat pe rețelele de socializare, unde a postat un fragment din discuția designerilor care au vorbit despre stilul său.
30.03.2022 | 06:41
Cum a descriso Iulia Albu pe Ema Uta Este hot babe Raspunsul makeup artistului
Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta: „Este hot babe”. Răspunsul make-up artistului. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Albu este cunoscută mai ales pentru stilul ei direct, dar și pentru criticile aduse stilului vestimentar al vedetelor. Aceasta a comentat-o pe Ema Uta, unul dintre cei mai faimoși make-up artiști din țara noastră.

Ce a avut de spus Iulia Albu despre Ema Uta

Chiar dacă, de obicei, comentariile făcute de criticul de modă sunt unele acide, în cazul Emei Uta, Iulia Albu a avut numai complimente.

ADVERTISEMENT

În afara faptului că arată foarte bine, Iulia Albu a menționat și că make-up artistul muncește foarte mult în sala de forță pentru a avea un corp perfect, lucru care trebuie apreciat.

„Mie mi se pare cumva că ea este hot babe. (…) Apreciez, însă, faptul că își lucrează corpul la sală, se vede. Acordă atenție acestui detaliu. Merită lăudată din punctul meu de vedere”, a spus Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Laudele nu s-au terminat aici, iar vedeta de televiziune a spus și că acum, Ema Uta este mai mult decât un make-up artist și a ajuns deja un influencer.

„Mi se pare că este mereu proaspăt vopsită. Este foarte important, nu vezi la toată lumea asta. Bravo ei. Ea ajuns un fel de influencer acum, nu mai este doar make-up artist. Este chiar un influencer”, a mai spus vedeta despre Ema Uta.

ADVERTISEMENT

Ema Uta, răspuns pentru Iulia Albu după ce i-a comentat stilul vestimentar

Aceeași părere bună despre stilul vestimentar al Emei Uta l-au avut și colegii de platou ai Iuliei Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei de la Antena Stars.

Astfel, Ovidiu Buta a spus că Ema Uta a devenit acum un model pentru multe tinere. De asemenea, acesta a insistat asupra faptului că make-up artistul investește în imaginea sa.

ADVERTISEMENT

“Ea chiar a înțeles cu ce se mănâncă moda și și-a creat un personaj, la care se raportează foarte multe fete. E un role model, o imagine foarte bine ancorată în prezent.(..) Și-a creat un personaj cool, sexy, într-o zonă estetică pe care o stăpânește foarte bine. Investește în ea, chiar se simte că investește în imaginea ei”, a declarat el.

Răspunsul Emei Uta a venit rapid, pe rețelele de socializare: “Mulțumesc, băieți! Apreciez!”, a scris ea pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: