News

Cum a devenit erou un jandarm aflat în timpul liber. Și-a salvat un vecin care voia să se omoare

20.03.2021 | 10:35
Cum a devenit erou un jandarm aflat in timpul liber Sia salvat un vecin care voia sa se omoare
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum a devenit erou un jandarm aflat în timpul liber. Acesta a plecat în căutarea unui vecin plecat în munți, în zona Zărnești, un vecin care amenința că vrea să-și pună capăt zilelor. Bărbatul cunoștea zona perfect si a decis să se alature colegilor sai.

De altfel, Jandarmeria a anuntat ca un individ în vârstă de 35 de ani a sunat la 112 si a transmis că se sinucide. Nu a durat mult până când apelantul a fost localizat.

ADVERTISEMENT

“Doi jandarmi din cadrul Postului Montan Plaiul Foii au plecat imediat in cautarea acestuia in zona localitatilor Magura si Pestera.

Cum a devenit erou un jandarm aflat în liber

Un alt jandarm montan, aflat la domiciliu, care cunostea foarte bine zona, a plecat si el in cautarea apelantului, pe un alt traseu”, arată sursa citata

ADVERTISEMENT

Dupa aproape o ora de căutări, barbatul a fost gasit de jandarmul plecat singur pe traseu si cu care, culmea, a fost chiar vecin o perioada.

Au urmat zeci de minute de discutii în urma cărora omul legii a reusit sa il convinga sa renunte la ideea de a se sinucide.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, jandarmul și-a anunțat colegii și bărbatul a fost coborat in zona Fantana lui Botorog. Aici îl așteptau mai multe echipaje.

Acesta a fost preluat imediat de catre cei de la  SMURD și dus la cea mai apropiată unitate medicală. Conform primelor informații, bărbatul va fi supus și unui examen psihiatric.

ADVERTISEMENT

Medicii vor încerca acum să afle motivul pentru care acesta a dorit să-și pună capăt zilelor.

Tags: