News

Cum a devenit viral un banc spus de Vladimir Putin! Ce a zis liderul de la Kremlin despre armata israeliană. Video

18.05.2021 | 12:32
Cum a devenit viral un banc spus de Vladimir Putin Ce a zis liderul de la Kremlin despre armata israeliana Video
Cum a devenit viral un banc spus de Vladimir Putin! Putin, armată, emoticon
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă cum a devenit viral un banc spus de Vladimir Putin! Momentul a fost filmat chiar în timpul unei conferințe de presă.

Liderul de la Kremlin a stârnit hohote de râs atunci când a spus celor prezenți în sală o glumă despre armata israeliană. Ceilalți invitați s-au amuzat copios și au părut că gustă din plin anecdota președintelui moscovit.

ADVERTISEMENT

Culmea, înregistrat și distribuit pe internet, Vladimir Putin a reușit să strângă milioane de vizualizări. Concret, clipul cu liderul Rusiei are nu mai puțin de 3.537.771 de „ip-uri” unice care s-au uitat.

Cum a devenit viral un banc spus de Putin!

Prezent pe scenă la un forum despre energie, Vladimir Putin a părut ușor deranjat de întrebările primite din public și a ținut să le transmită celor prezenți un banc cu trimitere clară.

ADVERTISEMENT

„Vreți să auziți o glumă despre armata israeliană? Un tânăr soldat este întrebat: dacă vezi 20 de teroriști ce vei face? – Voi lua un Uzzi și voi trage în ei
– Dar dacă un tanc vine spre tine?
– Voi lua un lansator de rachete și mă voi apăra.
– Dar dacă vei vedea avioane, tancuri și teroriști care te atacă?
– Domnule general, dar eu sunt singur în armata asta?”, a spus Vladimir Putin

Acesta a fost momentul în care sala a izbucnit în râs. „Așa că aș vrea să va întreb, sunt singur în această conferință?”, a încheiat Putin, amuzându-se și el.

ADVERTISEMENT

Vladimir Putin, abonat la bancuri

De altfel, Vladimir Putin pare că se simte de minune atunci când spune bancuri. De-a lungul timpului, liderul de la Kremlin nu a ezitat și a apelat și la alte glume.

În cursul unei reuniuni pe tema politicii regionale desfăşurată la Orenburg, Putin a trecut chiar la artileria grea și a spus o anecdotă despre un spion american.

ADVERTISEMENT

Culmea, Putin nu i-a luat la bani mărunți pe marii rivali, ci a glumit pe seama serviciilor din Rusia. Președintele moscovit a spus printre râsete cum americanul voia să se predea în Rusia, dar a fost plimbat de la un birou la altul din cauza birocraţiei.

Sursa foto – hepta.ro

„Un american vine la Lubianka, sediul Serviciului Federal rus de Securitate. Sunt un spion şi vreau să mă predau. A fost întrebat din ce ţară provine. Sunt american, a răspuns el. Mergeţi la Biroul 5, i s-a răspuns.

A mers la Biroul 5, unde a fost întrebat dacă este înarmat şi a răspuns afirmativ. De acolo a fost trimis la Biroul 7, unde a fost întrebat dacă are sisteme de transmisiune. Răspunzând afirmativ, a fost trimis la Biroul 20, continuă Putin.

Acolo a fost întrebat dacă se află în misiune. Răspunzând afirmativ, i s-a spus să se ocupe de misiune, pentru că autorităţile ruse nu împiedică oamenii să lucreze”, a spus Putin în hohotele de râs ale oamenilor.

Bancurile cu Putin, preferatele rușilor

Interesant este că Vladimir Putin a fost nu o dată personaj în bancurile rușilor. La fel ca Nicolae Ceaușescu, pe vremea comuniștilor în România, Putin a devenit un adevărat erou în anecdote.

Chiar fostul mare şahist şi unul dintre cei mai mari contestatari ai regimului impus de Putin în Rusia, Garry Kasparov a scris pe o reţea de socializare ultima glumă pe seama președintelui moscovit.

Sursa foto – hepta.ro

„Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-am testat pe fiica lui Putin și pe Navalnîi”, a scris Kasparov.

Mii de distribuiri a strâns acesta în timp ce întreaga planetă s-a amuzat de bancul născocit chiar în Rusia, țara pe care o conduce Vladimir Putin.

Vladimir Putin, autoizolat de teama COVID-19

Un alt detaliu aparte ține de teama lui Vladimir Putin de COVID-19. Președintele rus va rămâne, cel mai probabil, în autoizolare, chiar dacă a primit și a doua doză a unui vaccin fabricat chiar în laboratoarele de la Moscova.

De altfel, acesta a fost izolat încă de la începutul pandemiei. „Putin va rămâne cel mai probabil izolat pentru o lungă perioadă de timp”, a notat un site de investigații rusesc, care a citat o persoană apropiată administrației prezidențiale.

Sursa foto – hepta.ro

Conform puţinilor jurnalişti străini acceptaţi la Mosova, au fost cheltuite până acum miliarde de ruble pentru protecția anti-Covid a președintelui.

Concret, discutăm despre carantinarea tuturor oamenilor care urmează să intre în contact cu liderul de la Kremlin. Aceștia sunt obligați să stea închiși două săptămâni înainte să ajungă în fața președintelui rus.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici