News

Cum a devenit viral un banc spus de Vladimir Putin! Ce a zis liderul de la Kremlin despre armata israeliană. Video

18.05.2021 | 12:32
Cum a devenit viral un banc spus de Vladimir Putin! Ce a zis liderul de la Kremlin despre armata israeliană. Video
Cum a devenit viral un banc spus de Vladimir Putin! Putin, armată, emoticon
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă cum a devenit viral un banc spus de Vladimir Putin! Momentul a fost filmat chiar în timpul unei conferințe de presă.

Liderul de la Kremlin a stârnit hohote de râs atunci când a spus celor prezenți în sală o glumă despre armata israeliană. Ceilalți invitați s-au amuzat copios și au părut că gustă din plin anecdota președintelui moscovit.

Culmea, înregistrat și distribuit pe internet, Vladimir Putin a reușit să strângă milioane de vizualizări. Concret, clipul cu liderul Rusiei are nu mai puțin de 3.537.771 de „ip-uri” unice care s-au uitat.

ADVERTISEMENT

Cum a devenit viral un banc spus de Putin!

Prezent pe scenă la un forum despre energie, Vladimir Putin a părut ușor deranjat de întrebările primite din public și a ținut să le transmită celor prezenți un banc cu trimitere clară.

„Vreți să auziți o glumă despre armata israeliană? Un tânăr soldat este întrebat: dacă vezi 20 de teroriști ce vei face? – Voi lua un Uzzi și voi trage în ei
– Dar dacă un tanc vine spre tine?
– Voi lua un lansator de rachete și mă voi apăra.
– Dar dacă vei vedea avioane, tancuri și teroriști care te atacă?
– Domnule general, dar eu sunt singur în armata asta?”, a spus Vladimir Putin

ADVERTISEMENT

Acesta a fost momentul în care sala a izbucnit în râs. „Așa că aș vrea să va întreb, sunt singur în această conferință?”, a încheiat Putin, amuzându-se și el.

Vladimir Putin, abonat la bancuri

De altfel, Vladimir Putin pare că se simte de minune atunci când spune bancuri. De-a lungul timpului, liderul de la Kremlin nu a ezitat și a apelat și la alte glume.

ADVERTISEMENT

În cursul unei reuniuni pe tema politicii regionale desfăşurată la Orenburg, Putin a trecut chiar la artileria grea și a spus o anecdotă despre un spion american.

Culmea, Putin nu i-a luat la bani mărunți pe marii rivali, ci a glumit pe seama serviciilor din Rusia. Președintele moscovit a spus printre râsete cum americanul voia să se predea în Rusia, dar a fost plimbat de la un birou la altul din cauza birocraţiei.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – hepta.ro

„Un american vine la Lubianka, sediul Serviciului Federal rus de Securitate. Sunt un spion şi vreau să mă predau. A fost întrebat din ce ţară provine. Sunt american, a răspuns el. Mergeţi la Biroul 5, i s-a răspuns.

A mers la Biroul 5, unde a fost întrebat dacă este înarmat şi a răspuns afirmativ. De acolo a fost trimis la Biroul 7, unde a fost întrebat dacă are sisteme de transmisiune. Răspunzând afirmativ, a fost trimis la Biroul 20, continuă Putin.

ADVERTISEMENT

Acolo a fost întrebat dacă se află în misiune. Răspunzând afirmativ, i s-a spus să se ocupe de misiune, pentru că autorităţile ruse nu împiedică oamenii să lucreze”, a spus Putin în hohotele de râs ale oamenilor.

Bancurile cu Putin, preferatele rușilor

Interesant este că Vladimir Putin a fost nu o dată personaj în bancurile rușilor. La fel ca Nicolae Ceaușescu, pe vremea comuniștilor în România, Putin a devenit un adevărat erou în anecdote.

Chiar fostul mare şahist şi unul dintre cei mai mari contestatari ai regimului impus de Putin în Rusia, Garry Kasparov a scris pe o reţea de socializare ultima glumă pe seama președintelui moscovit.

Sursa foto – hepta.ro

„Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-am testat pe fiica lui Putin și pe Navalnîi”, a scris Kasparov.

Mii de distribuiri a strâns acesta în timp ce întreaga planetă s-a amuzat de bancul născocit chiar în Rusia, țara pe care o conduce Vladimir Putin.

Vladimir Putin, autoizolat de teama COVID-19

Un alt detaliu aparte ține de teama lui Vladimir Putin de COVID-19. Președintele rus va rămâne, cel mai probabil, în autoizolare, chiar dacă a primit și a doua doză a unui vaccin fabricat chiar în laboratoarele de la Moscova.

De altfel, acesta a fost izolat încă de la începutul pandemiei. „Putin va rămâne cel mai probabil izolat pentru o lungă perioadă de timp”, a notat un site de investigații rusesc, care a citat o persoană apropiată administrației prezidențiale.

Sursa foto – hepta.ro

Conform puţinilor jurnalişti străini acceptaţi la Mosova, au fost cheltuite până acum miliarde de ruble pentru protecția anti-Covid a președintelui.

Concret, discutăm despre carantinarea tuturor oamenilor care urmează să intre în contact cu liderul de la Kremlin. Aceștia sunt obligați să stea închiși două săptămâni înainte să ajungă în fața președintelui rus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri