News

Cum a explicat cel mai cunoscut criminal în serie din România plecarea la mare pe banii statului. Marius Csampar: „Am fost să mă relaxez sau eu nu am voie?”

Marius Csampar, celebrul criminal în serie din România, a reacționat în urma comentariilor internauților care au ironizat vacanța acestuia pe litoralul Mării Negre.
04.08.2022 | 16:31
Cum a explicat cel mai cunoscut criminal in serie din Romania plecarea la mare pe banii statului Marius Csampar Am fost sa ma relaxez sau eu nu am voie
Marius Csampar le-a răspuns celor care l-au ironizat pentru că a plecat în vacanță la mare. Foto: capture YouTube
ADVERTISEMENT

Marius Csampar a fost eliberat în 2022, după 22 de ani în spatele gratiilor, deși pentru crimele sale fusese condamnat la 99 de ani de închisoare.

Marius Csampar subliniază că are dreptul la reabilitare

După eliberare, criminalul a prins gustul rețelelor de socializare și a devenit cunoscut pe Tik Tok. În contextul în care a debutat pe platforma online, Csampar a publicat și un număr de cont bancar, în care urmăritorii săi pot trimite diverse sume.

ADVERTISEMENT

Totodată, cel mai cunoscut criminal în serie din România este popular și pe YouTube. Astfel, așa a și dezvăluit că a beneficiat de un program al primăriei comunei Balotești și a plecat la mare.

Ulterior, mesajul despre vacanța petrecută pe litoral a generat multe reacții ironice din partea internauților. Printre ele a fost una în care lui Marius Csampar i s-a transmis că arată ”ucigător de bine”.

ADVERTISEMENT

Prima crimă a fost comisă la 16 ani

Amintim că în prim-plan este un om care a ucis de șase ori între anii 1994 și 1997, prima dintre crime fiind comisă când avea doar 16 ani. Eliberat condiționat în urmă cu doi ani, Csampar s-a angajat la Administrația Domeniului Public din Balotești, comună pe raza căreia locuiește.

Am fost să mă relaxez sau eu nu am voie? Că nu înțeleg?! Pentru lumea care nu știe, m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea, pe care eu mi-o impun.

ADVERTISEMENT

Deci viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie și de poliție”, a spus Csampar pentru Digi 24. La rândul său, primarul comunei Balotești, Cristian Pretorian, a declarat că Marius Csampar are aceleași drepturi ca restul sătenilor:

Dacă îi spuneam ‘domnule, tu nu ai voie’, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista repectiva pentru a merge la mare… Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?”

ADVERTISEMENT