ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cum a explicat portarul din Muntenegru gafa uriașă de la golul lui Țucudean

Autor: Alin Miu | 21.11.2018 | 09:46
Cum a explicat portarul din Muntenegru gafa uriașă de la golul lui Țucudean
Cum a explicat portarul din Muntenegru gafa uriașă de la golul lui Țucudean

România a câștigat cu 1-0 partida jucată la Podgorica împotriva celor din Muntenegru, în ultima etapă din grupele Ligii Națiunilor. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 44 de George Țucudean, după o gafă uriașă făcută de portarul gazdelor, Danijel Petkovic.

ADVERTISEMENT

După meci, portarul și-a recunoscut eroarea și a dezvăluit că el și colegii săi au făcut o partidă modestă împotriva tricolorilor.

Cum a explicat portarul din Muntenegru gafa uriașă

„Așa e când ești portar. Astfel de lucruri fac parte dintr-o carieră de portar. E greu de explicat ce s-a întâmplat, pur și simplu s-a întâmplat… Mingea mi-a alunecat printre mâini. Îmi pare rău că am pierdut așa și nu-mi rămâne decât să apăr mai bine data viitoare. Și portarii de top au făcut astfel de gafe. Esența este să uiți cât mai repede și să te concentrezi până la final.

ADVERTISEMENT

Nu am jucat bine per total. Trebuia să terminăm prima repriză liniștiți, dar a venit acea gafă a mea. Am avut însă șansa de a egala la acel penalty, pe care am irosit-o. În orice caz, nu am jucat prea bine în acest meci. Acum ne așteptăm adversarii din preliminariile pentru EURO 2020. Sper ca într-un final să avem un lot complet și să punem probleme indiferent cu cine picăm” –  a spus Danijel Petkovic.

Danijel Petkovic a avut ghinion in Muntenegru - Romania 0-1
Danijel Petkovic a avut ghinion in Muntenegru – Romania 0-1

Muntenegru rămâne în Liga C

Muntenegru a fost aproape de a-și pierde poziția în Liga C din Liga Națiunilor, însă a beneficiat de victoria Norvegiei din Cipru. În același timp, la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor din preliminariile clasice, muntenegrenii se vor afla tot în urna valorică 4, astfel că nu-i mai putem întâlni în campania de calificare la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Victoria României a fost prima într-un meci oficial cu Muntenegru, care venea după o serie de trei meciuri oficiale fără eșec în fața noastră, două remize și un succes.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!