Life

Cum a făcut-o Ilie Năstase pe Ioana să renunțe la divorț după ce a bătut-o. Dezvăluirea care schimbă tot ce se știa

Ilie Năstase a dezvăluit cum a reușit să o convingă pe Ioana să renunțe la divorț după ce a agresat-o.
25.08.2021 | 17:25
Cum a facuto Ilie Nastase pe Ioana sa renunte la divort dupa ce a batuto Dezvaluirea care schimba tot ce se stia
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Ioana au fost la un pas de divorț în urmă cu doar câteva luni. În luna ianuarie, fostul jucător de tenis și-a lovit soția, iar aceasta a sunat la 112. Nu după mult timp bruneta a depus și actele de divorț.

După două luni, Ioana a anunțat că și-a iertat soțul și nu dorește să se mai despartă

Nasty a dezvăluit într-o emisiune cum a reușit să-și convingă soția să-i rămână alături.

Cum a făcut-o Ilie Năstase pe Ioana să renunțe la divorț după ce a bătut-o

La începutul acestui an, Ilie Năstase și Ioana au fost la un pas de divorț. După ce și-a agresat fizic soția aceasta a depus actele de divorț. Fostul jucător de tenis a făcut tot ce i-a stat în putere să-și schimbe comportamentul și să o facă să rămână lângă el.

ADVERTISEMENT

În final lucrurile s-au liniștit. Nasty a povestit într-o emisiune cum a reușit să o facă să se răzgândească.

“Portofelul e la soția mea. Întrebați-o pe ea pe ce cheltuie banii. Ea știe! Femeia trebuie să fie înțelegătoare cu mine, e mai greu. Am făcut tot ce am vrut eu toată viața mea. Eu nu înșel, nu mai puneți așa întrebări, că de abia m-am împăcat cu soția”, a spus Ilie Năstase  pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la începutul acestui an

Pe 8 ianuarie a avut loc un scandal monstru. Se pare că orbit de gelozie, Ilie Năstase și-a lovit soția. Speriată, Ioana a sunat la 112 și a reclamat că a fost agresată.

“Am rămas șocată. o ploaie de palme. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Nu știam dacă mai ies vie”, declara după incident Ioana Năstase, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Nu a dorit să depună plângere la poliție, dar a declarat că a fost extrem de speriată din cauza comportamentului soțului ei. Mai mult a depus și actele de divorț la judecătorie.

Nu după mult timp a revenit la sentimente mai bune. Ce-i drept și Ilie Năstase a depus efort în acest sens. Și-a schimbat radical comportamentul devenind mult mai grijuliu. Cei doi au fost văzuți destul de des la diferite restaurante, i-a cumpărat flori, dar și diferite cadouri.

ADVERTISEMENT

De altfel, bruneta a primit de ziua ei de la Nasty un Bentley, în valoare de un sfert de milion de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: