News

Cum a filmat Irina Loghin pentru Paște, în biserica de suflet a lui Ion Dolănescu. Imagini emoționante

27.03.2019 | 20:37
Irina Loghin, filmare muzicală în biserica de suflet a lui Ion Dolănescu

Irina Loghin a filmat pentru sărbătorile pascale în biserica de suflet a lui Ion Dolănescu. Cântăreța a realizat o serie de înregistrări muzicale pentru un post de televiziune. Totul s-a petrecut la Biserica Sf. Gheorghe, cel care a fost la un pas să-i devină socru.  Irinuca, fiica artistei, a fost extrem de aproape de a se căsători cu fiul lui Dolănescu acum mai bine de 20 de ani.  “N-a fost să fie. Irinuca e o fată minunată, educată şi cu mult bun-simţ”, spunea solistul.

Irina Loghin, filmare muzicală în biserica de suflet a lui Ion Dolănescu

Irina Loghin a făcut o serie de înregistrări în biserica Sf. Gheorghe, cea care a fost preferată de regretatul artist Ion Dolănescu. Toată acțiunea s-a petrecut alături de duhovnicul solistului și de părintele paroh Emil Cărămizaru. Mari artiști ai României, în frunte cu Doamna Irina Loghin au poposit astăzi în biserica voievodală Sfântul Gheorghe-Nou, cântând pricesne și imnuri pascale, într-o emisiune eveniment, înregistrată de postul România tv.

Cu această ocazie, Părintele Paroh Emil Nedelea Cărămizaru a ținut un cuvânt de învățătură și de bun venit pentru îndrăgiții oaspeți. Emisiunea va fi difuzată pe postul România Tv în Sfânta și Marea Sâmbătă-seara, pe 27 Aprilie 2019.”

Irina Loghin , înregistrări muzicale în biserica de suflet a lui Ion Dolănescu.
Irina Loghin , înregistrări muzicale în biserica de suflet a lui Ion Dolănescu.

Irina Loghin, poveste tristă de viață

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”

, a dezvăluit Irina Loghin în cartea sa “Viața mea este ca un cântec”.

Tags: