Life

Cum a fost afectată relația dintre Irina Fodor și Răzvan Fodor de plecarea ei în America Express: „E o ruptură așa de puternică”

Irrina Fodor a făcut dezvăluiri despre filmările emisiunii America Express. Cum au decurs, dar și cât de greu i-a fost să stea departe de familie.
20.11.2022 | 17:39
Cum a fost afectata relatia dintre Irina Fodor si Razvan Fodor de plecarea ei in America Express E o ruptura asa de puternica
Irina Fodor a vorbit despre noul sezon America Express și relația cu Răzvan Fodor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a vorbit despre noul sezon America Express, ce urmează să fie difuzat curând pe Antena 1. Vedeta a fost plecată mult timp departe de familie, ceea ce nu a fost deloc ușor pentru niciunul dintre ei.

Irina Fodor, dezvăluiri despre America Express. Cât de greu a fost ultimul sezon al emisiunii pentru ea

Chiar dacă filmările pentru America Express s-au încheiat și de câteva săptămâni toți concurenții sunt în țară, Irina Fodor a dezvăluit că sezonul acesta a fost cel mai greu și că au întâmpinat cele mai multe probleme. 

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a mărturisit că medicul emisiunii a avut foarte mult de muncă anul acesta, doarece mulți de acolo s-au îmbolnăvit și au trecut prin alergii, enterocolite și răceli. Atât de ocupat a fost, încât, la un moment dat, chiar cadrul medical a avut nevoie de perfuzii.

Totodată, Irina Fodor s-a bucurat să călătorească în mai multe țări din America și să cunoască îndeaproape cultura și obiceiurile populației de acolo.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui lucru, despărțirea de familie nu a fost ușoară, iar vedeta a mărturisit că în cele două luni, cel mai greu i-a fost să fie departe de Răzvan Fodor și de fetița lor.

„Foarte mare a fost dorul de ei, speram că mă voi obișnui, speram că anul acesta o să fie mai simplu, pentru că e deja a doua oară și se spune că odată cu experiența lucrurile devin mai ușoare. Dar nu, n-au fost mai ușoare, a fost la fel de greu.

ADVERTISEMENT

Din momentul în care am tras ușa casei după mine, m-am urcat în mașină și tot drumul până la aeroport am bocit. E o ruptură așa de puternică.

Știu că nu e definitivă, doar că desprinderea aia de acasă nu se poate compara cu nimic, mi se pare că s-a dus totul de râpă”, a povestit Irina Fodor, conform SpyNews.ro. 

ADVERTISEMENT

Cum își împart Irina și Răzvan Fodor atribuțiile în casă

Spre deosibire de alte persoane, Irina și Răzvan Fodor nu consideră că într-o familie există anumite atribuții care să fie destinate doar femeilor sau numai bărbaților.

Din contră, prezentatoarea America Express a dezvăluit că deține mai multe ustensile destinate bărbaților. Și-a cumpărat propria bormașină și un dispozitiv cu care tunde gardul viu din curte.

„Tai gardul și n-am vrut să-l las pe Răzvan, pentru că el este astmatic, iar gardul viu conține foarte mult praf și n-am vrut să risc să facă vreo criză de astm, adică din protecție am făcut asta și el tot din protecție gătește în fiecare zi acasă”, a declarat Irina Fodor.

ADVERTISEMENT