News

Cum a fost bătut un cunoscut vlogger în plină stradă. Agresorul a fugit până să apară Poliția. „Mi-a dat un pumn în cap”. Video

Un cunoscut vlogger a fost bătut în trafic. Aflat pe motocicletă, bărbatul cu mii de abonați a trecut printr-o experiență de neuitat
22.10.2022 | 10:30
Cum a fost batut un cunoscut vlogger in plina strada Agresorul a fugit pana sa apara Politia Mia dat un pumn in cap Video
Cunoscut vlogger, bătut în plină stradă. Sursa foto - captură youtube
ADVERTISEMENT

Un vlogger cu mii de abonați în mediul virtual a fost agresat în plin trafic. Bărbatul obișnuiește să filmeze experiențele pe care le are atunci când se află pe motocicletă, dar nu se aștepta niciodată la o asemenea amintire.

Vlogger cu mii de abonați, bătut în trafic

Octavian, poreclit Tavi de către prieteni, este un îndrăgostit al mersului pe două roți și a reușit să strângă în jurul lui o întreagă comunitate prin filmulețele pe care le realizează și pe care le urcă apoi pe youtube. Sub pseudonimul XGH, puștiul vorbește deschis despre pasiunea lui.

ADVERTISEMENT

Așa a făcut și în urmă cu doar câteva zile, însă nimic nu prevestea ce avea să pățească. Bărbatul care lucrează și curier a avut neinspirația de a merge mai încet în fața unei mașini.

Gestul său l-a înfuriat rău de tot pe șofer, dar și pe cel care se afla în dreapta conducătorului auto. Tânărul a reușit cu coada ochiului să observe cum bărbatul s-a dat jos din mașină și a venit spre el să-l lovească. Totul era filmat, inclusiv lovitura pe care agresorul i-a aplicat-o.

ADVERTISEMENT

Pe filmare se mai vede cum motocicleta a ajuns la pământ imediat după lovitura, în timp ce tânărul încearcă să se pună cumva la adăpost. Norocul său a fost că ceilalți participanți la trafic i-au sărit în ajutor.

Băiatul a eliberat drumul, apoi a sunat la numărul de urgență. Până s-a făcut legătura la Poliție, agresorul s-a urcat în autoturism și a fugit de la fața locului. Întâmplarea a avut loc pe bulevardul Mareșal Averescu din București, la oră de vârf.

ADVERTISEMENT

Cu motocicleta având ghidonul strâmb și buza spartă, motociclistul s-a dus la secția de poliție, apoi la spital. Oamenii legii au primit numărul mașinii agresorului.

Sute de comentarii a primit tânărul după ce a postat filmarea, mulți lăudându-l pentru curaj, atitudine și mai ales pentru că a decis să meargă la Poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: