Life

Cum a fost cerută Denisa Tănase în căsătorie de soțul ei: “A fost neașteptat chiar și pentru noi”

Cum a fost cerută Denisa Tănase în căsătorie de soțul ei, Mircea Brânzei. Cei doi sunt și parteneri de afaceri, totodată.
03.10.2022 | 11:19
Cum a fost ceruta Denisa Tanase in casatorie de sotul ei A fost neasteptat chiar si pentru noi
ADVERTISEMENT

Denisa Tănase a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de soțul ei, Mircea Brânzei, dar și cum l-a cunoscut.

Cum a fost cerută Denisa Tănase în căsătorie de soțul ei

Denisa Tănase și soțul ei locuiesc în Dubai, acolo unde câștigă zeci de milioane de euro datorită afacerilor pe care le au împreună, printre care și cele în domeniul imobiliar. Cei doi sunt căsătoriți de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Afacerista a spus că cererea în căsătorie și nunta au fost la fel de neașteptate ca majoritatea lucrurilor pe care ea și soțul ei le fac împreună.

Denisa Tănase consideră că nu este important momentul în care are loc nunta, ci emoțiile și oamenii implicați. Evenimentul lor a avut loc pe un vas de croazieră, în Oceanul Indian.

ADVERTISEMENT

“(…) A fost neașteptat chiar și pentru noi. La fel de neplanificat, spontan, precum majoritatea lucrurilor pe care le facem. 

În cazul nostru, a avut loc pe un vas de croazieră, în Oceanul Indian. Mi-a plăcut un inel de pe vas, el s-a oferit să mi-l ofere cadou și probabil a vrut să împuște doi iepuri dintr-o lovitură.

ADVERTISEMENT

Omul de business a evitat o cheltuială dublă și a optimizat costurile. (râde) Oricum, la acel moment, știam amândoi foarte clar că ăsta este drumul pe care vom merge., a dezvăluit Denisa Tănase pentru revista VIVA.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei nu au stat niciodată despărțiți în cei patru ani de relație. Cei doi au fost nevoiți să fie departe unul de celălalt atunci când au avut angajamente profesionale, dar numai pentru câteva zile.

ADVERTISEMENT

“Noi chiar ne amuzăm de multe ori și spunem că noi nu ne certăm, pentru că nu avem timp să facem asta.”, a mai spus vedeta.

Denisa Tănase a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Mircea Brânzei

Fosta membră a trupei Bambi a vorbit despre cum și-a cunoscut actualul partener de viață. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la botezul fiului lui Andrei Ștefănescu.

Ulterior, cei doi au reluat legătura la aniversarea de 30 de ani a Denisei.

“Ne-am cunoscut la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru, apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani, iar el a oferit vouchere la clinica de remodelare tuturor invitaților de la petrecerea de ziua mea.”

Vedeta și-a dat seama că Mircea este bărbatul perfect pentru ea atunci când a realizat că el acoperea toate golurile pe care le avea și a făcut-o să creadă că totul este posibil.

Mircea Brânzei este cel care a ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea și în lucrurile de care este capabilă.

Soțul ei a ajutat-o să descopere care este cea mai bună versiune a ei și au realizat multe împreună.

“Amândoi am devenit variante mai bune avându-l pe celălalt alături. Fiecare în parte a contribuit la a repara ceva ce poate nu funcționa atât de bine la celălalt. Și continuăm să facem asta.”, a adăugat cântăreața pentru sursa citată.

Denisa și soțul ei sunt și parteneri de afaceri. Cântăreața a recunoscut că între ei apar și conflicte de ordin profesional. Acestea se rezolvă repede, mai ales că niciunul dintre ei nu obișnuiește să stea supărat prea mult timp.

În prezent, Denisa Tănase și Mircea Brânzei locuiesc în Dubai, într-o casă de lux. Cei doi au decis să se mute definitiv în Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT
Tags: