Fotbal international

Cum a fost convins Kylian Mbappe să refuze oferta de la Real Madrid! Discuţia care i-a decis viitorul

04.03.2019 | 20:27
Cum a fost convins Kylian Mbappe să refuze oferta de la Real Madrid

Kylian Mbappe a primit o ofertă de la Real Madrid să vină pe “Santiago Bernabeu”, dar a fost convins să refuze campioana Europei. Luis Marcos Ferrer, oficial al clubului PSG, s-a implicat în transferul internaţionalului francez la echipa de pe “Parc des Princes”.

Kylian Mbappe a refuzat oferta de la Real Madrid şi a semnat cu PSG

Kylian Mbappe a refuzat oferta de la Real Madrid după ce a fost convins de Luis Marcos Ferrer să vină la PSG. Acesta a purtat o discuţie cu jucătorul, dar şi cu părinţii acestuia în încercarea de a-l aduce la campioana Franţei. Oficialul formaţiei de pe “Parc des Princes” a susţinut că afacerea putea să pice în momentul în care Zinedine Zidane l-a sunat pe Kylian Mbappe.

“A trebuit să ducem o muncă dublă faţă de cea a Realului. Ne-am dus la el acasă, am stat de vorbă cu familia lui şi le-am prezentat proiectul nostru. Am avut norocul că Mbappe ne-a crezut şi am putut să facem transferul. Când Zidane şi Real Madrid l-au sunat, să vină şi să câştige Liga Campionilor, ne-am gândit că urma să fie dificil să-l convingem să semneze cu noi. Am făcut tot posibilul ca să-l convingem”, a declarat Luis Marcos Ferrer pentru Infobae.

Cum a fost convins Kylian Mbappe să refuze oferta de la Real Madrid. Cine l-a adus la PSG
Cum a fost convins Kylian Mbappe să refuze oferta de la Real Madrid. Cine l-a adus la PSG

Discuţia care l-a convins pe Kylian Mbappe să semneze cu PSG

Luis Marcos Ferrer a dezvăluit cum a decurs discuţia care l-a convins pe Kylian Mbappe să semneze cu PSG. Oficialul campioanei Franţei i-a transmis că trebuie să rămână în Ligue 1 şi să demonstreze că poate să joace şi în străinătate.

“După ce Zidane l-a sunat, în dimineaţa următoare am luat un avion şi am plecat să iau masa cu familia lui. Planul era să-i conving că fiul lor trebuie să rămână în Franţa. Acesta a fost punctul forte al nostru. I-am convins că nu este momentul potrivit ca Mbappe să plece în străinătate. I-am spus şi lui că trebuie să rămână în Franţa şi că va avea apoi timp să joace şi în străinătate”, a mai precizat Luis Marcos Ferrer. În vara anului 2017, PSG l-a împrumutat pe Kylian Mbappe de la AS Monaco până la finalul sezonului. Un an mai târziu, campioana Franţei l-a transferat definitiv după ce a plătit 180 de milioane de euro.