ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cum a fost convins Răzvan Marin să plece de la Ajax la Cagliari! Detaliile transferului în Serie A

Autor: Gabriela Gheorghe | 05.09.2020 | 13:03
Cum a fost convins Răzvan Marin să plece de la Ajax la Cagliari! Detaliile transferului în Serie A
Răzvan Marin a jucat aproape tot meciul pentru Cagliari, care a pierdut la Bologna

Răzvan Marin a lăsat campionatul Olandei pentru cel al Italiei. Jucătorul a părăsit-o pe Ajax pentru a ajunge la Cagliari.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 24 de ani valorează 8 milioane de euro. Petre Marin, tatăl jucătorului, a spus că băiatul său a acceptat să plece de la echipa olandeză după ce a primit un telefon de la tehnicianul lui Cagliari. Marin senior declară că fiul său nu mai era fericit la Ajax.

”A decis să plece pentru că vrea să joace mai mult. Nu mai era mulţumit acolo, nu mai era fericit. A apărut această oportunitate cu Cagliari şi a decis să plece. A fost alegerea lui. A contat foarte mult şi faptul că antrenorul l-a dorit enorm.

ADVERTISEMENT

Cum a fost convins Răzvan Marin să plece de la Ajax

Cei doi au purtat o discuţie telefonică şi i-a explicat cum ar vrea să joace şi care ar fi rolul lui Răzvan în ceea ce vrea el să joace.

Atunci, el s-a simţit important, cu atât mai mult cu cât antrenorul i-a spus că el a fost prima achiziţie pe care şi-o doreşte.

ADVERTISEMENT

Răzvan a vrut şi în iarnă să plece, dar cei de la Ajax nu l-au lăsat”, a spus Petre Marin pentru cei de la AntenaSport.

10 milioane de euro vor plăti italienii pentru Marin

Răzvan Marin va juca în următorii cinci ani la echipa din Italia. Transferul său a costat-o pe Cagliari 10 milioane de euro, iar banii vor fi plătiți de italieni la sfârșitul sezonului.

ADVERTISEMENT

”Este un transfer definitiv. A semnat pe 5 ani de zile. Cele două cluburi au ajuns la un acord că atunci când se va termina campionatul să plătească suma de transfer. Este foarte bine, în momentul acesta este în cantonament.

Încearcă să se adapteze cât mai bine şi să-şi cunoască colegii. În prima etapă va juca împotriva lui Chiricheş”, a adăugat Petre Marin.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!