Fotbal intern

Cum a fost deturnat Ovidiu Perianu din drumul spre Dinamo: “Trebuia să plece în cantonament”

17.02.2021 | 17:29
Cum a fost deturnat Ovidiu Perianu din drumul spre Dinamo Trebuia sa plece in cantonament
ADVERTISEMENT

Ovidiu Perianu, legitimat în prezent la FCSB, a fost deturnat din drumul spre Dinamo de către Mihai Badea, fostul director al academiei Regal București. Acesta a rememorat în detaliu cum au decurs evenimentele în momentul mutării mijlocașului de 18 ani la echipa bucureșteană.

Perianu a semnat un contract cu FCSB valabil până în 2024, mijlocașul central fiind cotat la 350.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Născut la Bârlad, Ovidiu Perianu a venit la gruparea condusă de Gigi Becali în 2019, evoluând în 14 partide din acest sezon al Ligii 1.

Cum a fost deturnat Ovidiu Perianu din drumul spre Dinamo: “Trebuia să plece în cantonament”

“Perianu provine din zona Bârladului. E o chestie foarte frumoasă. Eu i-am crescut de la 11 ani, stăteau în cămin. Și el și Tavi Popescu. Sunt doi copii care merită ceea ce li se întâmplă în momentul ăsta. Au stat departe de familie. Sunt copii care s-au chinuit în cămin.

ADVERTISEMENT

Perianu era la Dinamo de vreo trei luni de zile. Voiau să-l ia, dar nu era perioada de legitimare. Cineva de la Bârlad mi-a zis că Perianu este la Dinamo, prin acel cineva am reușit să ajung la el, iar în ziua în care trebuia să plece în cantonament cu Dinamo l-am luat eu.

Cei de acolo îl așteptau să plece în cantonament, iar el era la mine. M-a sunat antrenorul celor de la Dinamo să mă întrebe: ‘Perianu, al meu, e la tine?’. I-am zis: ‘Da. Și a rămas la noi’”, a declarat Mihai Badea pentruAS.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, un model în cariera lui Ovidiu Perianu

Ovidiu Perianu este unul din cei mai promițători jucători din Liga 1. Drept model în carieră îl are pe Mihai Pintilii, fost căpitan la FCSB, care a cucerit titlul de campion în perioada petrecută ca jucător activ.

Mijlocașul s-a remarcat în partida din turul trei preliminar Europa League, acolo unde FCSB a pierdut cu Slovan Liberec, scor 0-2. Deși echipa a fost eliminată, Ovidiu Perianu și Octavian Popescu s-au dovedit a fi reale câștiguri pe termen lung

ADVERTISEMENT

“Mă simt bine, dar trebuie, cum să zic, să rămân cu picioarele pe pământ, să-mi văd de treaba mea. Pintilii îmi dă sfaturi, mă ajută mult, e mentorul meu, îi mulțumesc. Îmi doresc să ajung poate mult mai mare decât el. Și căpitan”, declara Ovidiu Perianu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 14,50 este cota pentru „2 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT