News

Cum a fost găsit parcat în Constanța un Lamborghini de lux. Mașina era furată din Germania

29.12.2020 | 12:29
Cum a fost gasit parcat in Constanta un Lamborghini de lux Masina era furata din Germania
Mașina era furată din Germania. Sursa foto - polițiadefrontieră.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum a fost găsit parcat în Constanța un Lamborghini de lux. Vorbim despre o mașină cu un preț absolut fabulos. Nu mai puțin de 200 de mii de euro costă autoturismul. 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au localizat autovehiculul, un Lamborghini Huracan îndelung căutat de autoritățile din Germania.

ADVERTISEMENT

Culmea, deja înmatriculată în România, mașina a fost descoperită pe 27 decembrie, la două zile după sfânta sărbătoare a Crăciunului.

Cum a fost descoperită în Constanța o mașină de lux furată în Germania

Poliția de Frontieră a desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

ADVERTISEMENT

„Autovehiculul aparținea unui cetățean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

Acesta a declarat că l-a achiziționat fără a cunoaște faptul că ar fi furat”, au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă.

ADVERTISEMENT

Aproape imediat, la locul unde era parcată mașina a ajuns și un echipaj al Poliției Locale. Aceștia nu au ezitat și au aplicat în primul rând o sancțiune contravențională pentru parcare neregulamentară.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

ADVERTISEMENT

Lamborghini Huracán este o mașină sport care înlocuiește cea mai vândută și produsă mașină a producătorului, faimosul Gallardo. Huracán și-a făcut debutul la saloanele auto mai întâi la Geneva în 2014 și fost lansat în al doilea trimestru al anului 2014.

Numele Huracan LP 610-4 vine de la faptul că această mașină are 610 cai putere și tracțiune integrală. Huracán a fost numită „Supermașina Anului 2014” de revista auto Top Gear.

 

ADVERTISEMENT
Tags: